Taylor Swift breekt nieuw record met concertfilm

Karen Luiken-20 maart 2024 om 14:06

Taylor Swift heeft wederom een record verbroken met haar concertfilm. In de eerste drie dagen na de release op Disney+ heeft ‘Taylor Swift | The Eras Tour’ al 4,6 miljoen views. Genoeg om het zich de nummer één muziekfilm van het platform te mogen noemen.

Met een view - waarvan er dus 4,6 miljoen in het totaal zijn - wordt de totale streamtijd gedeeld door de speelduur bedoeld. Disney+ meldt dat fans in het afgelopen weekend maar liefst 16,2 miljoen uur naar de 3,5 uur durende concertfilm op de streamingsdienst hebben gekeken.

Disney+ is de enige plaats waar de show voor het eerst in zijn geheel bekeken kan worden, compleet met nummers die eerder alleen te zien waren tijdens live concerten. Taylor Swift-fans kunnen de uitvoeringen van nieuwe nummers zoals ‘Cardigan’ bekijken, plus vier extra akoestische nummers: ‘Maroon’, ‘Death by a Thousand Cuts’, ‘You Are in Love’, en ‘I Can See You’.

Nieuwe trailer 'Sweet Tooth' verschenen

Karen Luiken-22 mei 2024 om 11:26

Een releasedatum was er al, maar nu heeft Netflix nóg iets nieuws over het derde seizoen van ‘Sweet Tooth’ gedeeld. De laatste officiële trailer van de serie is verschenen!

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden. In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd, Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden.

Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

Het derde seizoen, helaas ook het laatste seizoen, is vanaf 6 juni te zien op Netflix. De eerste twee seizoenen staan er al op.

Je kan de woning van Soléne uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Ontdek meer