Eerste beelden van tweede seizoen ‘Nonkels’ gedeeld

Karen Luiken-20 maart 2024 om 10:28

Nee, het is geen grap: vanaf 1 april is het tweede seizoen van ‘Nonkels’ te zien op Streamz. De reeks wordt in zijn geheel op de streamingsdienst gezet en zal later, vanaf 18 april, ook wekelijks te zien zijn op Play4. Wat je van het langverwachte vervolg mag verwachten? Een eerste teaser geeft ons een veelbelovend voorproefje.

In het tweede seizoen rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Dit zorgt voor serieuze barsten in de relaties van de Nonkels. Of om het met de woorden van nonkel Willy te zeggen: Huwelijk? ​Gruwelijk!

De hoofdrollen worden zoals vertrouwd gespeeld door Jelle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert, Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso. Andere rollen zijn weggelegd voor Silke Thorrez, Manu Van Acker, Assa Sylla en Wim Opbrouck.

1
2
3

'9 feestjes voor de kater' is nieuwe serie op VRT MAX

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 08:14

Nieuwe serie nodig om te bingen? VRT MAX komt met een nieuwe serie die je absoluut niet wilt missen: '9 feestjes voor de kater'. Deze friend-com, zoals ze het noemen, vertelt het verhaal van de vurige vriendschap tussen Celie (Veerle Dejaeger) en Aster (Nidal van Rijn).

De reeks volgt, aan de hand van wat er gebeurt voor, tijdens en na negen feestjes, de ongewone vriendschap tussen Celie en Aster. Aster is een fervente romantiekhater. Celie is een romantische dagdromer. De twee lopen elkaar tegen het lijf aan het begin van hun hogere studies. Aanvankelijk lijken ze tegenpolen. Tegen alle verwachtingen in worden ze beste vrienden. Maar gaandeweg merk je dat hun vriendschap onherroepelijk verandert. Want na de feestjes volgt de onvermijdelijke kater...

De reeks is nu volledig te zien op VRT MAX.

'House of the Dragon'-ster heeft 'Game of Thrones' nooit gezien

Karen Luiken-10 juni 2024 om 07:32

Je zou denken dat iemand die in een spin-off van een bepaalde serie speelt, alle afleveringen van die serie uit zijn hoofd kent. Maar dat geldt niet voor ‘House of the Dragon’-acteur Ewan Mitchell. In een gesprek met ComicBook zegt hij dat hij nog nooit naar ‘Game of Thrones’ heeft gekeken.

Waarom niet? Daar heeft Ewan, die in ‘House of the Dragon’ de rol van Aemond Targaryen vertolkt, zijn redenen voor. “Ik moet iets bekennen. Ik heb ‘Game of Thrones’ nog nooit gezien en dat wilde ik ook niet toen ik deze rol ging spelen. Ik wilde niet dat het mijn beslissingen zou beïnvloeden, of dat nou bewust of onbewust zou gebeuren. Ik wilde iets nieuws brengen. Aemond is uniek.”

‘House of the Dragon’ is een spin-off van ‘Game of Thrones’ en speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit de originele serie. Het eerste seizoen verscheen in de zomer van 2022. Komend weekend gaat het tweede seizoen van start.

Ontdek meer