Pukkelpop lost 32 nieuwe namen, waaronder Pommelien Thijs

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 10:04

Goed nieuws voor de mensen die een combiticket voor Pukkelpop hebben kunnen bemachtigen, want het festival heeft nieuwe namen bekendgemaakt, waaronder Pommelien Thijs, Maisie Peters, Killer Mike en Boys Noize. Wie er nog bij wil zijn, moet snel zijn, want enkel voor zondag zijn er nog tickets.

Zondag, de dag van o.a. Queens Of The Stone Age, The Offspring, The Smile, Haunted Youth, Merol, Sugababes en nu ook Pommelien Thijs. Vorig jaar al op Pukkelpop als acte de surprise bij Bazart, nu met haar eigen band. Ook toegevoegd aan de laatste dag van Pukkelpop: de Franse techno-dj en producer Anetha, postpunk van het Noord-Ierse trio Chalk, prachtige indiepop van Isaac Roux, de jonge Amerikaanse singersongwriter Jessie Murph, de heavy hardcore van Lionheart, de mooie meezingpop van Meau, Ramkot en hun ramrock, dj-sensatie salute en de rappende woordatlete Sampa The Great.

Nieuwe toevoegingen aan de line-up voor vrijdag: The Kills, Dimension, Maisie Peters, DIKKE, Joy (Anonymous), Kettama, Mannequin Pussy, METTE, Thee Sacred Souls, Tom Grennan.

Op zaterdag is het uitkijken naar Killer Mike, Boys Noize, Ada Oda,Baby Queen,Confidence Man, Dead Poet Society, Malugi, Miles Kane, Model/Actriz, Mount Kimbie, S10 en Sextile.

Enkel tickets voor zondag en Camping Chill zijn nog verkrijgbaar.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer