Olivia Rodrigo kondigt 'nieuw' album aan

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 08:51

Goed nieuws voor de fans van Olivia Rodrigo! De zangeres heeft aangekondigd dat er een deluxe-editie komt van haar hitalbum 'GUTS'. Het album zal vijf nieuwe nummers bevatten en komt deze vrijdag uit.

De zangeres deed de aankondiging tijdens haar concert in Chicago terwijl ze 'Get Him Back!' zong. In het midden van het nummer toonde ze een papier met de woorden 'GUTS deluxe out friday'. De achtergronddansers hielden op hun beurt elk een papier met de titel van een nieuw nummer op.

De tracklist zal vier 'geheime' nummers bevatten die al eerder zijn uitgebracht op Vinyl: 'Obsessed', 'Girl I've always been', 'Scared of My Guitar' en 'Stranger'. Daarnaast wordt ook een volledig nieuw nummer aan de tracklist toegevoegd, namelijk 'So American'.

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer