'Het Huis Anubis' komt naar Streamz

Karen Luiken-19 maart 2024 om 15:59

Streamz brengt binnenkort een flinke dosis nostalgie naar het digitale scherm. De streamingsdienst zet volgende maand alle seizoenen van ‘Het Huis Anubis’ online.

‘Het Huis Anubis’ ging in 2006 in première en telt in het totaal vier seizoenen die tot 2009 op televisie werden uitgezonden. De reeks gaat over een groep kostschoolstudenten die op zoek gaat naar een schat. Dat lijkt in eerste instantie een spannend avontuur, totdat één van hen op zolder een lang verborgen geheim ontdekt en er allerlei mysterieuze dingen gebeuren…

In de serie spelen zowel Vlaamse als Nederlandse acteurs. Naast de vier seizoenen kwamen er ook nog drie films, theatershows en verschillende boeken.

Over dit personage gaat 'Bridgerton' seizoen 4

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 13:43

Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen.

Netflix heeft zojuist het vierde seizoen van 'Bridgerton' aangekondigd. Het nieuwe seizoen van de populaire serie zal draaien om het liefdesleven van niemand minder dan Benedict Bridgerton.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen. Maar dat het weer een meeslepend seizoen wordt, staat buiten kijf. Houd je waaier alvast paraat!

Nichtje van Little Mix-ster Leigh-Anne Pinnock vermist

Karen Luiken-23 juli 2024 om 10:16

Het zijn moeilijke tijden voor Leigh-Anne Pinnock en haar familie. De Little Mix-ster laat via Instagram weten dat haar 13-jarige nichtje wordt sinds gisteren vermist. Met een oproep vraagt ze haar volgers om hulp.

“Mijn nichtje Faith wordt vermist”, begint Leigh-Anne haar bericht. “We maken ons heel veel zorgen. Ze heeft geen geld of een telefoon. De politie is ingeschakeld, maar heeft haar nog niet gevonden.”

Leigh-Anne hoopt dat haar volgers het bericht willen delen. “Ze droeg een zwarte crop top, een zwarte legging en een rugzak van Jordan.”

Ontdek meer