Slotstuk 'Young Royals' nu te zien

Karen Luiken-18 maart 2024 om 16:57

Het moment is aangebroken. Het is zover. Het einde van ‘Young Royals’ is hier. Vanaf vandaag is de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen op Netflix te zien. Daarna kun je nog een docu kijken, die ook vandaag is gedropt, maar daarna is het officieel finito met de hitserie.

Het derde en laatste seizoen van ‘Young Royals’ werd opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste deel – bestaande uit zes afleveringen – vorige week op Netflix werden gezet. Vandaag werd het seizoen afgesloten met de finale aflevering én en een extra cadeautje.

Want wat heeft Netflix nou gedaan? De streamingsdienst heeft speciaal voor de diehard fans een documentaire over ‘Young Royals’ gemaakt, waarin kijkers een exclusief kijkje achter de schermen krijgen. Hoe werd de serie gemaakt? Hoe gingen de acteurs om met hun succes? En komt er ooit nog een ‘Young Royals’-film? Die vragen passeren in de docu allemaal de revue.

Veel kijkplezier!

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer