Sziget kondigt Awakenings, Q-dance, STMPD, elrow en meer aan

Simon Smetryns-18 maart 2024 om 12:22

Sziget Festival host ook dit jaar verschillende Internationale takeovers. Awakenings, elrow, Q-dance, STMPD, Next Level & Rampage en Be Massive brengen hun feesten naar een van de grootste stages van het festival: de Bolt Party Arena.

Ook dit jaar nodigt het Hongaarse Sziget Festival de grootste internationale partijen uit om een avond te hosten in de Bolt Party Arena. Op de eerste dag van het festival, woensdag 7 augustus, keert het beroemde elrow terug naar The Island of Freedom. De Spaanse organisatie staat bekend om haar energieke en kleurrijke events en zal dit ook naar Boedapest brengen.

De Nederlandse hardstyle organisator Q-dance host de volgende avond de Bolt Party Arena. Zij zullen op donderdag 8 augustus het hardere werk voor hun rekening nemen.

Na het succes van vorig jaar keert ook Awakenings terug. Op 9 augustus zal de Nederlandse techno gigant de stage hosten.

Op zaterdag 10 augustus, wanneer Martin Garrix het festival zijn headlinen, zal zijn label STMPD het podium overnemen. In 2019 bracht Garrix zijn label ook al mee, wat toen een onvergetelijke avond opleverde.

Op 11 augustus wordt de Bolt Party Arena een dubstep en drum & bass walhalla, wanneer Next Level & Rampage de stage betreden. Op de laatste dag zal het Hongaarse Be Massive het podium afsluiten en nemen de beste melodieuse house en techno acts mee.

Dit jaar komen onder andere Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy, Louis Tomlinson, Big Thief, Four Tet, Goldband, Joost, Aurora, Becky Hill en Fontaines D.C. naar het Hongaarse festival. Meer nieuws over de line-up van Sziget volgt deze maand.

Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Full Festival Passes en 3-Day Passes zijn te te koop via Szigetfestival.com. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: festivalgangers van 21 jaar en jonger betalen €229 voor een Full Festival Pass.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer