Kali Uchis en Don Toliver verwelkomen eerste kind.

Chelsy Vanlerberghe-15 maart 2024 om 13:16

"Je bent alles waar we op hoopten en meer,. Dank u God voor onze prachtige gezonde jongen," schrijven ze in de caption. In de video zijn beelden te zien van hun eerste dagen als ouders.

Wat betreft de naam en geboortedatum van hun zoontje, hebben ze nog niks losgelaten.

Tom Holland en Zendaya praten over trouwen

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:48

De kans bestaat dat Tom Holland en Zendaya in de toekomst samen voor het altaar zullen staan. Een bron vertelt aan People dat de twee praten over trouwplannen.

“Er is gesproken over een huwelijk, dat is de realiteit”, aldus de insider. De vraag is alleen dat áls de twee zich verloven en bezig zijn met trouwplannen, of ze dat aan hun fans laten weten. Het koppel houdt hun relatie namelijk graag buiten de spotlights.

“Ze zijn niet het soort sterren dat hun leven voor een groot deel op social media deelt”, vervolgt de bron. “Ze zijn allebei heel erg gesteld op hun privacy.”

Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

Ontdek meer