Zevende seizoen 'Black Mirror' volgend jaar op Netflix

Karen Luiken-15 maart 2024 om 08:16

Netflix is druk bezig met het maken van een zevende seizoen van de hitserie ‘Black Mirror’. Fans kunnen de nieuwe afleveringen volgend jaar verwachten.

Dat nieuws maakt Netflix bekend via social media. De streamingsdienst deelt een bericht waaruit blijkt dat het zevende seizoen zes afleveringen zal bevatten. “Zes nieuwe verhalen, maar ze lijken geen van alle op elkaar. ‘Black Mirror’ keer terug in 2025.” Een precieze releasedatum is er helaas nog niet.

Sinds ‘Black Mirror’ in 2011 voor het eerst verscheen, zijn er zes succesvolle seizoenen gemaakt. Alle afleveringen staan los van elkaar en vertellen een eigen verhaal. In de serie komen bekende acteurs voor als Aaron Paul, Miley Cyrus en Daniel Kaluuya.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer