Sydney Sweeney verklapt dat opnames 'Euphoria' van start gaan

Chelsy Vanlerberghe-14 maart 2024 om 15:44

Goed nieuws! Het lijkt erop dat 'Euphoria' eerder terugkomt dan we dachten.

Sydney Sweeney heeft in een interview met MTV verklapt dat ze binnenkort terugkeert naar de set van de populaire HBO-serie.

De agenda van de actrice is momenteel bomvol. Ze is op perstour voor verschillende projecten, waaronder 'Anyone But You', 'Madame Web' en de nieuwe horrofilm 'Immaculate'. Wanneer haar gevraagd werd of ze vakantie zou nemen na de drukke periode, praatte ze haar mond voorbij. "Ik ga naar Euphoria," aldus de blondine, die Cassie speelt in de serie.

De MTV-host Josh Horowitz reageerde verbaasd. Er zijn al langere tijd geruchten dat er geen nieuw seizoen van Euphoria zou komen. "Huh, ga je echt voor een camera staan om Euphoria te filmen? Eindelijk?" vroeg hij. "Misschien," antwoordde Sweeney lachend.

In november liet de baas van HBO nog weten dat het derde seizoen pas in 2025 uitkomt. Tussen het eerste en tweede seizoen zat ook een gat van drie jaar. Hopelijk betekent dit nieuws dat we het nieuwe seizoen toch iets eerder kunnen zien.

Wil je Sydney al eerder terug op je scherm zien schitteren? TAGMAG geeft 10 duotickets weg voor de nieuwe horrorfilm 'Immaculate.' Doe hier mee aan de wedstrijd!

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer