Bekende actrice keert terug in zevende 'Scream'

Karen Luiken-13 maart 2024 om 07:59

Een iconisch gezicht keert terug in de zevende ‘Scream’-film. Actrice Neve Campbell maakt via Instagram bekend dat ze opnieuw in de huid zal kruipen van haar personage Sidney Prescott.

Neve was te zien in de eerste vijf ‘Scream’-films. De zesde, die een jaar geleden uitkwam, liet ze aan zich voorbijgaan vanwege een salarisgeschil. Maar bij het volgende project sluit ze dus gewoon weer aan.

“Sidney Prescott komt terug”, schrijft ze op social media. “Het is altijd geweldig en een eer geweest om Sidney te mogen spelen in de ‘Scream’-films. Mijn waardering voor deze films en wat ze voor mij hebben betekend, is nooit afgenomen. Ik ben erg blij en trots om te kunnen zeggen dat mij op de meest respectvolle manier is gevraagd om Sidney weer op het scherm te brengen, en daar ben ik heel blij mee.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer