Nieuw seizoen 'Young Royals' vanaf nu te zien

Karen Luiken-11 maart 2024 om 14:54

Hekel aan maandagen? Niet vandaag! Netflix heeft deze sombere en regenachtige dag een stuk leuker gemaakt door het nieuwe seizoen van ‘Young Royals’ online te gooien.

Het derde seizoen van ‘Royals’ is helaas ook het laatste seizoen en wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dat uit zes afleveringen bestaat, is vanaf nu te zien op Netflix. Volgende week verschijnt de finale-aflevering.

Bang dat je na het zien van het slotstuk in een zwart gat beland? Dat moment kun je nog héél even uitstellen. Vorige week kondigde Netflix namelijk aan dat er ook een ‘Young Royals’-documentaire komt. Die verschijnt op dezelfde dag als de finale-aflevering en geeft de kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Je leest er hier meer over.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer