'Oppenheimer' grote winnaar bij Oscars

Karen Luiken-11 maart 2024 om 07:25

‘Oppenheimer’ is de grote winnaar van de Oscars. De belangrijkste filmprijzen ter wereld werden in de nacht van zondag op maandag uitgereikt in Los Angeles.

‘Oppenheimer’ was genomineerd voor dertien prijzen en wist er maar liefst zeven te verzilveren. De film van regisseur Christopher Nolan won in onder andere de categorieën beste film, beste regisseur, beste acteur, beste bijrolacteur, beste muziek en beste montage.

De komedie ‘Poor Things’ met Emma Stone in de hoofdrol won vier beeldjes, waaronder die van beste actrice, beste production design, beste kostuums en beste make-up en haar.

Een andere grote kanshebber was ‘Barbie’ met acht nominaties. Daarvan wist de film er slechts één binnen te slepen, namelijk die voor beste lied. Die award ging naar het lied ‘What Was I Made For?’ van Billie Eilish. Ryan Gosling, die ook genomineerd was met ‘I am just Ken’, greep daarmee naast de prijs.

De film ‘Killers of the Flower Moon’ was de grote verliezer van de avond. Deze was tien keer genomineerd, maar mocht geen enkele prijs mee naar huis nemen.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer