Achtste afvaller ‘Big Brother’ bekend

Karen Luiken-10 maart 2024 om 07:49

‘Big Brother’ heeft zaterdagavond voor de achtste keer afscheid moeten nemen van een bewoner. Dit keer was het Ronahi die haar koffer moest pakken, nadat ze van de drie genomineerden – naast Ronahi waren dat Tyron en Alice – de meeste stemmen kreeg. “Ik heb de mooiste acht weken geleefd met de mooiste mensen om mij heen”, vertelde ze bij haar afscheid. “Ik heb mijn droom mogen waarmaken.”

EOTB-ster Stevie twintig kilo afgevallen

Karen Luiken-24 mei 2024 om 08:11

Stevie Burns is een flinke transformatie ondergaan. De realityster uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ laat haar volgers via TikTok weten dat ze twintig kilo is afgevallen.

“Ik ben altijd al blij met mezelf geweest, maar nu nog blijer”, schrijft Stevie bij een video van zichzelf. “Ik ben twintig kilo afgevallen.”

In de comments vragen fans zich af hoe Stevie dit heeft gedaan en hoe lang ze erover heeft gedaan om zoveel gewicht kwijt te raken. “Acht maanden”, reageert de realityster daarop. Ze belooft haar volgers tips te geven over haar afvalproces.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu al populairder dan tweede

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ heeft eerdere seizoenen van de populaire reeks verslagen in populariteit. Netflix meldt dat de nieuwe afleveringen voor het beste openingsweekend van de show tot nu toe hebben gezorgd.

Volgens een ranglijst van Netflix werden de eerste vier afleveringen van het derde seizoen na de première op 16 mei wereldwijd ruim 45 miljoen keer bekeken. Omgerekend is dat ongeveer 165,2 miljoen uur kijktijd.

Ter vergelijking: het tweede seizoen debuteerde in maart 2022 met iets meer dan 193 miljoen uur kijktijd wereldwijd, maar dat zijn cijfers van een compleet seizoen. Het tweede seizoen trok ongeveer 22,7 miljoen kijkers in het openingsweekend; bijna de helft van het aantal mensen dat in de eerste dagen naar het derde seizoen keek.

Het derde seizoen is in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vorige week verschenen, het tweede deel kunnen we over een paar weken, op 13 juni, verwachten.

Ontdek meer