Horrorfilm Winnie the Pooh uitgeroepen tot slechtste film

Karen Luiken-10 maart 2024 om 08:56

‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ is uitgeroepen tot de slechtste film van 2023. De horror heeft bij de Razzie Awards maar liefst vijf van de tien categorieën gewonnen.

De Razzie-awards zijn de tegenhangers van de Oscars en worden toegekend aan de slechtste uitvoeringen van films uit het afgelopen jaar. ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ won prijzen in de categorieën slechtste film, slechtste scenario, slechtste regisseur, slechtste rip-off en slechtste schermkoppel (Winnie en Knorretje).

Vijf negatieve awards dus, maar toch weerhoudt dat regisseur Rhys Frake-Waterfield er niet van om door te gaan met het maken van dit soort projecten. Hij heeft al aangekondigd ook met horrorfilms over Bambi en Peter Pan te komen.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu al populairder dan tweede

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ heeft eerdere seizoenen van de populaire reeks verslagen in populariteit. Netflix meldt dat de nieuwe afleveringen voor het beste openingsweekend van de show tot nu toe hebben gezorgd.

Volgens een ranglijst van Netflix werden de eerste vier afleveringen van het derde seizoen na de première op 16 mei wereldwijd ruim 45 miljoen keer bekeken. Omgerekend is dat ongeveer 165,2 miljoen uur kijktijd.

Ter vergelijking: het tweede seizoen debuteerde in maart 2022 met iets meer dan 193 miljoen uur kijktijd wereldwijd, maar dat zijn cijfers van een compleet seizoen. Het tweede seizoen trok ongeveer 22,7 miljoen kijkers in het openingsweekend; bijna de helft van het aantal mensen dat in de eerste dagen naar het derde seizoen keek.

Het derde seizoen is in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vorige week verschenen, het tweede deel kunnen we over een paar weken, op 13 juni, verwachten.

Eerste beelden van Liam Hemsworth in 'The Witcher' gedeeld

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:14

Benieuwd hoe Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavall overneemt in ‘The Witcher’? Netflix geeft je een klein voorproefje. De streamingsdienst heeft een gloednieuwe teaser van het aankomende vierde seizoen gedeeld.

Het vierde seizoen ging vorige maand in productie en gaat verder waar het derde gebleven was. Geralt, Yennefer en Ciri krijgen opnieuw veel tegenslagen te verwerken en moeten alles op alles zetten om elkaar terug te vinden in het door oorlog geteisterde Continent. Het is in dit seizoen voor het eerst dat Geralt niet gespeeld wordt door Henry Cavall, maar door Liam Hemsworth.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Na het vierde seizoen komt er nog een vijfde, maar daarna is het helaas voorgoed gedaan met de populaire Netflix-reeks.

Ontdek meer