McDonald's krijgt parfum met frietgeur

Karen Luiken-09 maart 2024 om 11:36- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Begin jij meteen te kwijlen als je de frietjes van McDonald’s ruikt? Goed nieuws: je kunt deze geur binnenkort de hele dag om je heen hebben hangen. McDonald’s komt met een parfum die naar frietjes ruikt.

Het nieuws wordt gedeeld door de Japanse tak van de fastfoodketen. “We hebben geprobeerd een parfum te creëren die naar frietjes ruikt”, zo klinkt het op social media. “Perfect voor een leuke date.”

Het luchtje komt er in drie verschillende varianten. De eerste ruikt naar de klassieke frietjes van McDonald’s, de tweede naar een variant met zeewier en de derde naar frietjes met knoflook, zwarte peper en mayonaise.

Het is nog niet bekend wanneer de parfum officieel of de markt komt. Sommige mensen twijfelen of het überhaupt gaat gebeuren, aangezien de datum van 1 april weer nadert. Het zou dus ook goed om een grap kunnen gaan.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer