Camila Cabello is voorstander van break-up seks

Chelsy Vanlerberghe-07 maart 2024 om 09:20

In een nieuwe aflevering van de podcast 'Call Her Daddy', vertelde de singer-songwriter openhartig over haar datingleven, haar break-up met Shawn Mendes en nieuwe muziek.

In de podcast deelde de 'Havana'-zangeres ook haar mening over de lakens delen met een ex: "Als je het wil doen, doe het gewoon." Ze voegde eraan toe: "Ik ben een voorstander. Doe het tot je hem haat. Ik haat eigenlijk niemand, maar ik bedoel: doe het totdat het uit je systeem is."

Haar vrienden waren geen fan van het idee, maar voor Cabello bleek het te helpen. "Ik denk wel dat je op die manier tijd verspilt", gaf ze toe. "Je houdt nog iets dat gebroken is in stand, terwijl er misschien iemand is die beter voor je is."

Podcasthost Alexandra Cooper polste ook naar haar mening over terugkeren naar een ex. "Ik ben fan", vertelde de zangeres, terwijl ze terugblikte op haar relatie met zanger Shawn Mendes.

Cabello en Mendes gingen voor het eerst uit elkaar in november 2021 na een relatie van twee jaar. In april 2023 werden ze al kussend betrapt op Coachella.

"Je moet zeker zijn dat het niet gaat werken," legt de 'Señorita'-zangeres uit. "Het is wat het is. Het was een leuke tijd, het was een leuk moment," vervolgde ze. "Ik zal altijd om hem geven en van hem houden."

Ze onthulde ook dat ze zich beiden realiseerden dat het toch geen match was, waardoor ze voor de tweede keer uit elkaar gingen.

Of er daarna nog break-up is seks gevolgd, is een raadsel..

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer