Camila Cabello eerlijk over vertrek Fifth Harmony: 'Was ongelukkig'

Karen Luiken-07 maart 2024 om 07:54

Acht jaar nadat Camila Cabello de meidengroep Fifth Harmony verliet, doet de zangeres een eerlijk boekje open over de reden daarachter. In een aflevering van de podcast ‘Call Her Daddy’ vertelt ze dat ze ongelukkig was.

Jaren geleden begon Camilla langzaam maar zeker steeds meer afstand te nemen van de groepsvisie van Fifth Harmony. Terwijl de andere meiden nog steeds erg gepassioneerd waren over de band, werd Camila steeds minder enthousiast en gelukkig. “Mijn visie lag niet meer op één lijn met die van de rest van de groep”, vertelt ze. “Ik kan me herinneren dat ik op tournee wakker werd en om zeven uur ’s ochtends naar mijn hotelkamer ging en liedjes schreef, want ik wilde het niet doen waar iedereen bij was.”

Camila wilde de teksten niet voor Fifth Harmony schrijven, maar voor zichzelf. En op dat moment wist ze zeker: ze wilde solo gaan. Ze vertrok en werkte hard aan haar eigen carrière. Met als resultaat de verschillende hits - waaronder ‘Havana’ en ‘Señorita’ - die ze in de afgelopen jaren uitbracht. “Ik heb het gevoel dat ik me nu echt kan concentreren en dat ik met een vreugdevol gevoel kan terugkijken op de tijd bij Fifth Harmony. Ik ben enorm gegroeid in die groep.”

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Lady Gaga reageert op geruchten opvolger 'Telephone' met Beyoncé

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:01

Er was heel wat speculatie bij fans van Lady Gaga en Beyoncé over een vervolg op 'Telephone' op Beyoncé's nieuwe album 'Cowboy Carter'. Hoewel dat niet is gebeurd, sluit Gaga een nieuwe samenwerking met Queen B niet uit.

In februari, toen Beyoncé tijdens de Super Bowl nieuwe muziek teasede, dachten fans dat haar nieuwe album een samenwerking met Lady Gaga zou bevatten. De promovideo's leken te passen bij de sfeer van de 'Telephone'-videoclip uit 2010. In een interview met ET vertelde Lady Gaga dat er nog niets concreets is, maar dat ze zeker de telephone zal opnemen als Beyoncé belt.

Ze is zelf druk in de weer. "Ik werk voortdurend aan mijn nieuwe muziek en ik leef en adem het", zei Gaga over haar langverwachte zevende studioalbum. "Ik kan niet wachten om het aan de fans te geven." Dus wanneer kunnen we het verwachten? Dat is nog onduidelijk. "Mijn fans haten het als ik 'binnenkort' zeg, maar: binnenkort."

Ontdek meer