Opnames nieuwe 'Superman'-film van start gegaan

Karen Luiken-06 maart 2024 om 17:28

De opnames van de nieuwe ‘Superman’-film zijn van start gegaan op de Noorse eilandengroep Spitsbergen. Dat heeft regisseur James Gunn onthuld in een gesprek met de Noorse krant Svalbardposten.

De eerste scènes staan al op beeld. “Daarin is Superman te zien terwijl hij naar het hoofdkantoor Fortress of Solitude vlucht”, aldus de regisseur. “We hebben naar verschillende plekken op de wereld gekeken, maar Spitsbergen had onze voorkeur omdat het een mooie plek is waarvan het lijkt alsof het zich midden in het noordpoolgebied bevindt.”

De release van de nieuwe ‘Superman’-film staat gepland voor juli 2025. Acteur David Corenswet kruipt in de huid van de superheld, actrice Rachel Brosnahan speelt Lois Lane.

ZIEN: Eerste trailer 'Knokke Off 2'

Chelsy Vanlerberghe-14 oktober 2024 om 13:05

Het is zover: VRT MAX heeft de eerste trailer van het tweede seizoen van de razendpopulaire serie 'Knokke Off' gedropt! En als je dacht dat seizoen 1 al insane was, belooft dit seizoen het nog te overtreffen. Check hieronder al de eerste beelden!

In dit seizoen maken we kennis met Bonmamie, de grootmoeder van Alex. Ze komt naar de fancy kuststad om orde op zaken te stellen en dat is hard nodig na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen. Spannend!

Markeer 6 december in je agenda, want dan gaat 'Knokke Off 2' van start op VRT MAX.

Op deze datum komt langverwachte vervolg 'Freaky Friday' uit

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:57

Het is ein-de-lijk bekend wanneer we het langverwachte vervolg op ‘Freaky Friday’ kunnen verwachten. Disney laat weten dat de film vanaf 8 augustus 2025 op het witte doek te zien zal zijn.

De opnames van het vervolg, dat ‘Freakier Friday’ gaat heten, zijn deze zomer van start gegaan. Hoofdrolspeelsters van het eerste uur Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan keren allebei terug voor de film. Verder weten we inmiddels ook dat Chad Michael Murray en Mark Harmon een comeback maken voor hun vertrouwde rollen.

Andere castleden die je in de film gaat zien, zijn Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, Julia Butters, Manny Jacinto, Sophia Hammons en Maitreyi Ramakrishnan.

Ontdek meer