Netflix dropt nieuwe trailer voor derde seizoen 'You'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 13:24

Nog maar een paar dagen tot het derde seizoen van ‘You’ op Netflix verschijnt. Aanstaande vrijdag gaat het spannende avontuur eindelijk verder en zien we wat Joe dit keer allemaal van plan is. Om fans vast warm te maken voor het moment sûpreme deelt Netflix (wederom) een nieuwe trailer.

In de clip horen we de stem van Joe, die zegt altijd in de ware te hebben geloofd. Iemand voor wie hij alles zou doen. En met alles bedoelt hij – zoals fans inmiddels zullen weten – echt álles. Hij moordde erop los en leek in het tweede seizoen vastberaden zijn angstaanjagende plannen voort te zetten. Maar toen ontmoette hij Love, die net zo beschadigd bleek te zijn als hij.

Het feit dat Love zwanger was van Joe weerhield hem ervan haar te vermoorden. Maar hoewel Joe inmiddels vader is geworden, betekent dat niet dat hij veranderd is. In het nieuwe seizoen zien we hoe hij zich nog steeds bezig houdt met stalken. En dit keer heeft hij zijn zinnen gezet op een buurvrouw...

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer