Netflix dropt nieuwe trailer voor derde seizoen 'You'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 13:24

Nog maar een paar dagen tot het derde seizoen van ‘You’ op Netflix verschijnt. Aanstaande vrijdag gaat het spannende avontuur eindelijk verder en zien we wat Joe dit keer allemaal van plan is. Om fans vast warm te maken voor het moment sûpreme deelt Netflix (wederom) een nieuwe trailer.

In de clip horen we de stem van Joe, die zegt altijd in de ware te hebben geloofd. Iemand voor wie hij alles zou doen. En met alles bedoelt hij – zoals fans inmiddels zullen weten – echt álles. Hij moordde erop los en leek in het tweede seizoen vastberaden zijn angstaanjagende plannen voort te zetten. Maar toen ontmoette hij Love, die net zo beschadigd bleek te zijn als hij.

Het feit dat Love zwanger was van Joe weerhield hem ervan haar te vermoorden. Maar hoewel Joe inmiddels vader is geworden, betekent dat niet dat hij veranderd is. In het nieuwe seizoen zien we hoe hij zich nog steeds bezig houdt met stalken. En dit keer heeft hij zijn zinnen gezet op een buurvrouw...

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer