Man verliest penis en ballen na ernstig ongeluk

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:49

Een ritje onder invloed van alcohol is een man uit Amerika een paar jaar geleden duur komen te staan. Paul Berry besloot na een paar drankjes in de auto te stappen en verloor midden in de nacht de macht over het stuur. Hij raakte zodanig gewond dat zijn penis en ballen geamputeerd moesten worden.

Het gebeurde op 10 mei 2014. Paul was gaan drinken met een vriend en besloot ondanks zijn beschonken toestand toch in zijn auto te stappen. Een actie waar hij jaren later nog steeds spijt van heeft. Op de weg verloor hij de macht over het stuur en vloog hij over de kop. “De auto rolde een paar keer en ik werd uit de achterruit geslingerd”, vertelt hij volgens Ladbible. “Het voertuig kwam uiteindelijk op mij terecht.”

Paul overleefde het ongeluk maar nét. Hij liep een breuk op in zijn nek op slechts één centimeter afstand van een plek die hem had kunnen verlammen. Ook brak hij beide heupen, bekken, twee ribben, zijn kaak en neus. Zijn geslachtsdelen waren verpletterd door een stuk metaal. Chirurgen hebben zijn penis en ballen proberen te redden, maar dat mocht niet baten. Er zat niets anders op dan amputatie.

“De dokter kwam binnen en vroeg me of ik bevroren sperma had voor het geval ik kinderen wilde”, aldus Paul. “Ze moesten mijn mannelijkheid amputeren. Het is alsof ze een boom hebben omgehakt en er slechts een stronk van
over is.”

Awkward: vrouw belandt in lockdown met blind date

Karen Luiken-14 januari 2022 om 08:11

Denk jij ooit het meest ongemakkelijke afspraakje ooit te hebben gehad? Wacht maar tot je het verhaal van de Chinese Wang hoort. Zij ging op blind date met een man en moest meteen met hem in quarantaine toen bleek dat de volledige stad Zhengzhou direct in volledige lockdown moest.

De date vond vorige week plaats. Omdat Wang ‘behoorlijk oud werd’ hadden haar ouders tien blind dates voor haar geregeld, in de hoop dat ze de ware liefde zou vinden. Eén van de afspraakjes stond gepland voor zondag. Wang vloog van Guangzhou naar Zhengzhou, waar ze bij een onbekende man thuis zou gaan eten.

“Het was prima toen ik kwam”, vertelt de vrouw volgens lokale media. “Maar na het diner, toen ik net op het punt stond te vertrekken, verslechterde de COVID-situatie plotseling.”

Er werd een onmiddellijke lockdown afgekondigd en dat betekende dat Wang vastzat in het huis van de man die ze slechts een paar uur kende. “Het is heel ongemakkelijk en beschaamd om in een appartement te wonen met iemand die je nauwelijks kent”, vervolgt ze. “Hij praat zo weinig als een houten pop.”

De vrouw houdt het internet met een videodagboek op de hoogte van haar ietwat bijzondere avontuur. Het is niet duidelijk hoe lang de lockdown in Zhengzhou nog gaat duren en hoe lang de vrouw dus nog met de man in quarantaine moet blijven.

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Ontdek meer