Man verliest penis en ballen na ernstig ongeluk

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:49

Een ritje onder invloed van alcohol is een man uit Amerika een paar jaar geleden duur komen te staan. Paul Berry besloot na een paar drankjes in de auto te stappen en verloor midden in de nacht de macht over het stuur. Hij raakte zodanig gewond dat zijn penis en ballen geamputeerd moesten worden.

Het gebeurde op 10 mei 2014. Paul was gaan drinken met een vriend en besloot ondanks zijn beschonken toestand toch in zijn auto te stappen. Een actie waar hij jaren later nog steeds spijt van heeft. Op de weg verloor hij de macht over het stuur en vloog hij over de kop. “De auto rolde een paar keer en ik werd uit de achterruit geslingerd”, vertelt hij volgens Ladbible. “Het voertuig kwam uiteindelijk op mij terecht.”

Paul overleefde het ongeluk maar nét. Hij liep een breuk op in zijn nek op slechts één centimeter afstand van een plek die hem had kunnen verlammen. Ook brak hij beide heupen, bekken, twee ribben, zijn kaak en neus. Zijn geslachtsdelen waren verpletterd door een stuk metaal. Chirurgen hebben zijn penis en ballen proberen te redden, maar dat mocht niet baten. Er zat niets anders op dan amputatie.

“De dokter kwam binnen en vroeg me of ik bevroren sperma had voor het geval ik kinderen wilde”, aldus Paul. “Ze moesten mijn mannelijkheid amputeren. Het is alsof ze een boom hebben omgehakt en er slechts een stronk van
over is.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer