Demi Lovato is klaar met term 'aliens'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:23

Demi Lovato vindt dat we het woord ‘aliens’ niet langer mogen gebruiken voor buitenaardse wezens. De artiest, die een tijdje geleden uit de kast kwam als non-binair en sindsdien met hen of hun wil worden aangesproken, vindt het een denigrerend woord. Dat maakt de beroemdheid duidelijk in een interview met Pedestrian.

Demi is te zien in de nieuwe docuserie ‘Unidentified’, waarin de artiest de waarheid achter ufo’s en buitenaards leven probeert te achterhalen. Demi zal daarin nooit het woord ‘alien’ in de mond nemen als die over buitenaardse wezens praat. “Ik vind dat we ze geen aliens meer moeten noemen omdat dat een denigrerende term is voor wat dan ook”, zo klinkt het. “Daarom noem ik ze liever ET’s.”

Wat Demi vooral vervelend vindt, is als mensen zeggen dat buitenaardse wezens kwade bedoelingen zouden hebben. Dat ze naar onze planeet willen komen en de boel over willen nemen. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer