Demi Lovato is klaar met term 'aliens'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:23

Demi Lovato vindt dat we het woord ‘aliens’ niet langer mogen gebruiken voor buitenaardse wezens. De artiest, die een tijdje geleden uit de kast kwam als non-binair en sindsdien met hen of hun wil worden aangesproken, vindt het een denigrerend woord. Dat maakt de beroemdheid duidelijk in een interview met Pedestrian.

Demi is te zien in de nieuwe docuserie ‘Unidentified’, waarin de artiest de waarheid achter ufo’s en buitenaards leven probeert te achterhalen. Demi zal daarin nooit het woord ‘alien’ in de mond nemen als die over buitenaardse wezens praat. “Ik vind dat we ze geen aliens meer moeten noemen omdat dat een denigrerende term is voor wat dan ook”, zo klinkt het. “Daarom noem ik ze liever ET’s.”

Wat Demi vooral vervelend vindt, is als mensen zeggen dat buitenaardse wezens kwade bedoelingen zouden hebben. Dat ze naar onze planeet willen komen en de boel over willen nemen. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer