Demi Lovato is klaar met term 'aliens'

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:23

Demi Lovato vindt dat we het woord ‘aliens’ niet langer mogen gebruiken voor buitenaardse wezens. De artiest, die een tijdje geleden uit de kast kwam als non-binair en sindsdien met hen of hun wil worden aangesproken, vindt het een denigrerend woord. Dat maakt de beroemdheid duidelijk in een interview met Pedestrian.

Demi is te zien in de nieuwe docuserie ‘Unidentified’, waarin de artiest de waarheid achter ufo’s en buitenaards leven probeert te achterhalen. Demi zal daarin nooit het woord ‘alien’ in de mond nemen als die over buitenaardse wezens praat. “Ik vind dat we ze geen aliens meer moeten noemen omdat dat een denigrerende term is voor wat dan ook”, zo klinkt het. “Daarom noem ik ze liever ET’s.”

Wat Demi vooral vervelend vindt, is als mensen zeggen dat buitenaardse wezens kwade bedoelingen zouden hebben. Dat ze naar onze planeet willen komen en de boel over willen nemen. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer