Netflix bestelt tweede én derde seizoen 'Avatar: The Last Airbender'

Nico De Greef-06 maart 2024 om 15:38

Netflix heeft de reeks 'Avatar: The Last Airbender' verlengd voor twee seizoenen. De live-action hervertelling van de gelijknamige Nickelodeon-tekenfilmserie ging vorige maand pas in première op de streamingdienst en is momenteel de best bekeken Netflix-reeks in maar liefst 76 landen - waaronder ook België.

Netflix brengt vandaag geweldig nieuws voor fans van de live-action bewerking van 'Avatar: The Last Airbender'. Na een uiterst succesvol eerste seizoen heeft de streamer aangekondigd dat de reeks verlengd wordt met nog twee seizoenen.

Wanneer de nieuwe seizoenen te zien moeten zijn, wist Netflix echter nog niet te vertellen.

Het eerste seizoen van de Netflixserie was gebaseerd op het eerste hoofdstuk, Boek 1: Water, van de originele Nickelodeon-serie. De live-action bewerking werd over het algemeen positief ontvangen, maar kreeg ook flink wat kritiek te verduren van menig die-hard fans omwille van het remixen van diverse verhaallijnen.

De nieuwe seizoenen worden gebaseerd op de hoofdstukken Boek 2: Aarde en Boek 3: Vuur.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer