Netflix bestelt tweede én derde seizoen 'Avatar: The Last Airbender'

Nico De Greef-06 maart 2024 om 15:38

Netflix heeft de reeks 'Avatar: The Last Airbender' verlengd voor twee seizoenen. De live-action hervertelling van de gelijknamige Nickelodeon-tekenfilmserie ging vorige maand pas in première op de streamingdienst en is momenteel de best bekeken Netflix-reeks in maar liefst 76 landen - waaronder ook België.

Netflix brengt vandaag geweldig nieuws voor fans van de live-action bewerking van 'Avatar: The Last Airbender'. Na een uiterst succesvol eerste seizoen heeft de streamer aangekondigd dat de reeks verlengd wordt met nog twee seizoenen.

Wanneer de nieuwe seizoenen te zien moeten zijn, wist Netflix echter nog niet te vertellen.

Het eerste seizoen van de Netflixserie was gebaseerd op het eerste hoofdstuk, Boek 1: Water, van de originele Nickelodeon-serie. De live-action bewerking werd over het algemeen positief ontvangen, maar kreeg ook flink wat kritiek te verduren van menig die-hard fans omwille van het remixen van diverse verhaallijnen.

De nieuwe seizoenen worden gebaseerd op de hoofdstukken Boek 2: Aarde en Boek 3: Vuur.

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Streamz deelt nieuwe beelden van realityserie Megan Desaever

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 08:50

Megan Desaever heeft een rumoerige periode achter de rug. Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ met haar ex Kevin is haar leven 180 graden gedraaid. In de reeks ‘Megan, Een Bewogen Jaar’ geeft de realityster een kijkje in haar exclusieve leventje. Streamz heeft nu een nieuwe trailer gedeeld.

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën.

‘Megan, Een Bewogen Jaar’ is vanaf 24 oktober te zien bij Streamz.

Ontdek meer