Superman komt uit de kast in nieuwe strip

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 15:57

Jonathan Kent, de nieuwe Superman en tevens zoon van Clark Kent en Lois Lane, komt in een nieuwe strip van DC Comics uit de kast. Hij zal binnenkort een romantische relatie aangaan met een mannelijke vriend.

De nieuwe Superman is een moderne versie van zijn vader. Sinds de serie ‘Superman: Son of Kal-El’ bestreed hij al bosbranden als gevolg van de klimaatverandering, verijdelde hij een schietpartij op een middelbare school en protesteerde hij tegen de deportatie van vluchtelingen in Metropolis.

Na deze gebeurtenissen vond Tom Taylor, het brein achter Supermans nieuwe serie, het passend om Jonathan Kent op iemand van hetzelfde geslacht te laten vallen. En die persoon in kwestie zal Jay Nakamura zijn, een collega die in de derde comic uit de serie al eens opdook. De twee werden goede vrienden, maar dat blijkt nu dus meer te zijn.

“Superman is altijd een symbool geweest voor hoop, waarheid en gerechtigheid”, aldus Tom Taylor. “Dat symbool staat nu voor meer dan dat. Meer mensen kunnen vanaf nu iets van zichzelf terugzien in een van de machtigste superhelden uit de comicwereld.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer