Zien: De trailer van de nieuwe 'Scream'-film is uit!

Lore Ketels-12 oktober 2021 om 14:04

Paramount Pictures heeft net de trailer online gegooid van de vijfde 'Scream' film. Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, keert de Ghostface-killer terug, dit keer met een groepje tieners als doelwit. Al deze tieners hebben iets gemeenschappelijk waardoor zij moeten vrezen voor hun leven.

In de trailer van de vijfde 'Scream'-film zien we heel wat oude bekenden terugkomen, zo zien we ondermeer Courteney Cox, Neve Campbell en David Arquette terugkeren naar hun rol uit de allereerste 'Scream' die 25 jaar geleden uitkwam. Zij gaan mee op zoek naar het gezicht achter het masker.

Dat iedereen het er niet levend vanaf brengt is wel duidelijk. Wie het niet overleefd kan je vanaf 14 januari 2022 ontdekken in de bioscoop.

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer