Zien: De trailer van de nieuwe 'Scream'-film is uit!

Lore Ketels-12 oktober 2021 om 14:04

Paramount Pictures heeft net de trailer online gegooid van de vijfde 'Scream' film. Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, keert de Ghostface-killer terug, dit keer met een groepje tieners als doelwit. Al deze tieners hebben iets gemeenschappelijk waardoor zij moeten vrezen voor hun leven.

In de trailer van de vijfde 'Scream'-film zien we heel wat oude bekenden terugkomen, zo zien we ondermeer Courteney Cox, Neve Campbell en David Arquette terugkeren naar hun rol uit de allereerste 'Scream' die 25 jaar geleden uitkwam. Zij gaan mee op zoek naar het gezicht achter het masker.

Dat iedereen het er niet levend vanaf brengt is wel duidelijk. Wie het niet overleefd kan je vanaf 14 januari 2022 ontdekken in de bioscoop.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer