Zien: De trailer van de nieuwe 'Scream'-film is uit!

Lore Ketels-12 oktober 2021 om 14:04

Paramount Pictures heeft net de trailer online gegooid van de vijfde 'Scream' film. Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, keert de Ghostface-killer terug, dit keer met een groepje tieners als doelwit. Al deze tieners hebben iets gemeenschappelijk waardoor zij moeten vrezen voor hun leven.

In de trailer van de vijfde 'Scream'-film zien we heel wat oude bekenden terugkomen, zo zien we ondermeer Courteney Cox, Neve Campbell en David Arquette terugkeren naar hun rol uit de allereerste 'Scream' die 25 jaar geleden uitkwam. Zij gaan mee op zoek naar het gezicht achter het masker.

Dat iedereen het er niet levend vanaf brengt is wel duidelijk. Wie het niet overleefd kan je vanaf 14 januari 2022 ontdekken in de bioscoop.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Hebben: The Oodie x Harry Potter

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 20:59

Potterheads, deze is er écht voor jullie! Het gezellige merk The Oodie heeft namelijk een leuke collab met de 'Harry Potter'-franchise gelanceerd. Dat resulteert in vier zeer comfy en unieke Oodies die je als die hard Potterhead gewoon moet hebben!

Een Oodie is dé perfecte mix tussen een hoodie en een gezellig dekentje. Perfect voor op die koudere winterdagen. Draag 'm om te slapen of gewoon om te chillen, met dit kledingstuk maak je het altijd ietwat gezelliger. En om die momenten nog magischer te maken, hebben ze vier Oodies gelanceerd geïnspireerd op de vier afdelingen van Hogwarts (Zweinstein in het Nederlands).

Zo heb je een donkerrode in teken van Griffoendor, een groene voor de Zwadderaars, een blauwe voor Ravenklauw en ten slotte ook een felgele voor de Huffelpuffs onder jullie. Op de Oodies vind je verschillende personages en voorwerpen die verbonden zijn aan jouw afdeling.

Voor één Oodie betaal je zo'n 110 dollar. Meer info kan je hier vinden.

1
2
3

Ontdek meer