'Ex On The Beach'-ster overleden na steekpartij

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 14:03

Chris Pearson is afgelopen weekend overleden. De realityster, bekend van de Amerikaanse versie van ‘Ex On The Beach’, werd na een woordenwisseling in een nachtclub gestoken en overleefde dat niet.

Het gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Chris was op stap in Los Angeles en kreeg daar naar verluidt ruzie. Een woordvoerder van de politie meldt volgens E! Online dat hij daarbij werd neergestoken en later in het ziekenhuis dood is verklaard.

Vrienden van Chris zijn een crowdfunding gestart om geld op te halen voor zijn begrafenis. “Chris was de meest vastberaden persoon die er was”, zo klinkt het op de pagina. “Hij had een droom, stelde een doel en stopte niet tot hij dat had bereikt. Het enige waar Chris meer van hield dan van zijn muziek, waren zijn familie en vrienden. Het enige dat hij wilde was ver komen in het leven om hen te helpen en trots te maken.”

Chris deed in 2018 mee aan de MTV-serie ‘Ex On The Beach’. Hij mocht slechts 25 jaar worden.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer