'Ex On The Beach'-ster overleden na steekpartij

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 14:03

Chris Pearson is afgelopen weekend overleden. De realityster, bekend van de Amerikaanse versie van ‘Ex On The Beach’, werd na een woordenwisseling in een nachtclub gestoken en overleefde dat niet.

Het gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Chris was op stap in Los Angeles en kreeg daar naar verluidt ruzie. Een woordvoerder van de politie meldt volgens E! Online dat hij daarbij werd neergestoken en later in het ziekenhuis dood is verklaard.

Vrienden van Chris zijn een crowdfunding gestart om geld op te halen voor zijn begrafenis. “Chris was de meest vastberaden persoon die er was”, zo klinkt het op de pagina. “Hij had een droom, stelde een doel en stopte niet tot hij dat had bereikt. Het enige waar Chris meer van hield dan van zijn muziek, waren zijn familie en vrienden. Het enige dat hij wilde was ver komen in het leven om hen te helpen en trots te maken.”

Chris deed in 2018 mee aan de MTV-serie ‘Ex On The Beach’. Hij mocht slechts 25 jaar worden.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer