'Ex On The Beach'-ster overleden na steekpartij

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 14:03

Chris Pearson is afgelopen weekend overleden. De realityster, bekend van de Amerikaanse versie van ‘Ex On The Beach’, werd na een woordenwisseling in een nachtclub gestoken en overleefde dat niet.

Het gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Chris was op stap in Los Angeles en kreeg daar naar verluidt ruzie. Een woordvoerder van de politie meldt volgens E! Online dat hij daarbij werd neergestoken en later in het ziekenhuis dood is verklaard.

Vrienden van Chris zijn een crowdfunding gestart om geld op te halen voor zijn begrafenis. “Chris was de meest vastberaden persoon die er was”, zo klinkt het op de pagina. “Hij had een droom, stelde een doel en stopte niet tot hij dat had bereikt. Het enige waar Chris meer van hield dan van zijn muziek, waren zijn familie en vrienden. Het enige dat hij wilde was ver komen in het leven om hen te helpen en trots te maken.”

Chris deed in 2018 mee aan de MTV-serie ‘Ex On The Beach’. Hij mocht slechts 25 jaar worden.

Julie Van den Steen lanceert kledingcollectie

Dieter Blarinckx-27 januari 2022 om 17:10

De Vlaamse presentatrice en influencer Julie Van den Steen heeft een eigen kledingcollectie gelanceerd. Dat doet ze samen met modehuis CKS. Haar collectie kreeg de naam ‘Head in the Clouds’ en bevat unieke items voor zowel mannen als vrouwen. Ze is er zelf superfier op: “Het is een langgekoesterde droom die uitkomt”, vertelt Julie aan Het Laatste Nieuws.

Haar signature style weerspiegelt de ongedwongen, Scandinavische mode met ongecompliceerde, makkelijk te combineren kledingstukken aan de basis. Denk aan energieke kleuren, dromerige power looks en on-trend silhouetten met jaren ’80 vibes.

Haar collectie is nu te koop in de winkels van CKS of op hun webshop.

Check al enkele items in de post hieronder:

'Home Alone'-acteur verloofd met Disney-ster

Karen Luiken-27 januari 2022 om 07:19

Macaulay Culkin gaat trouwen. De ‘Home Alone’-ster is naar verluidt verloofd met Brenda Song, een actrice die je kunt kennen uit verschillende Disney-series, waaronder ‘The Suite Life of Zack and Cody’.

Hoewel Macaulay en Brenda allebei bekende Hollywoodsterren zijn, weten ze hun relatie goed buiten de spotlights te houden. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van ‘Changeland’ in Thailand. In april vorig jaar verwelkomden ze hun eerste kindje Dakota Song Culkin, vernoemd naar de zus van Macaulay die in 2008 stierf.

Het koppel heeft de verloving nog niet bevestigd.

Ontdek meer