Mysteryland lost snoeiharde line-up

Karen Luiken-04 maart 2024 om 12:44

Van Charlotte de Witte tot Adam Beyer en van Yellow Claw tot Brennan Heart. Mysteryland heeft een veelbelovende line-up onthuld voor de aankomende festivaleditie!

Mysteryland vindt dit jaar plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Met een breed scala aan muziekstijlen – waaronder techno, house, hardstyle, trance, EDM, R&B, hiphop en afrobeats - heeft het festival voor ieder wat wils.

Hou je van techno? Dan word je vast blij van Charlotte de Witte die de mainstage afsluit. Of wat dacht je van de optredens van I Hate Models, Lilly Palmer, ARTBAT en 999999999? Speciale back-to-back optredens worden verzorgd door onder anderen Fedde le Grand b2b Mark Knight, Chelina Manuhutu b2b Fleur Shore, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Max Deanb2b Luke Dean, Yellow Claw b2b Natte Visstick. Verder komen ook Nic Fanciulli, WADE, Sam Divine, Chelina Manuhutu, Franky Rizardo, Ilario Alicante en Archie Hamilton langs.

Tickets voor Mysteryland zjin sinds kort verkrijgbaar via de website van het festival. Is jouw kaartje al binnen?

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer