ActiVision onthult releasedatum voor mobiele versie 'Call of Duty: Warzone'

Nico De Greef-29 februari 2024 om 20:36

Goed nieuws voor Call of Duty: Warzone spelers, want uitgever ActiVision heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de mobiele versie van de populaire Battle Royal-game beschikbaar komt: op 21 maart lanceert het free-to-play spel officieel voor iOS en Android-apparaten.

ActiVision maakt bekend dat samen met de release twee grote maps beschikbaar zullen worden gemaakt. Zo keert de fan-favoriete map Verdansk, waar maximaal 120 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen, en Rebirth Island (een kleinere map met maximaal 48 spelers) terug.

Naast Battle Royal matches zal Call of Duty: Warzone Mobile ook een meer traditioneel multiplayer component bevatten. Zo kunnen spelers ook deelnemen aan verschillende modes zoals Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Search & Destroy in maps als Shipment, Shoot House en Scrapyard.

ActiVision laat verder weten dat de mobiele versie van Warzone gedeelde voortgang zal ondersteunen met de console- en pc-versies van Call of Duty Warzone en Modern Warfare III. Dit betekent dat alle XP en upgrades die spelers in de mobiele versie verwerven, automatisch zal worden overgedragen naar de andere platformen.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer voor Call of Duty: Warzone Mobile

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer