André Hazes schrapt concerten door burn-out!

Dieter Blarinckx-12 oktober 2021 om 06:42

Slecht nieuws voor mensen die een ticket kochten voor de uitverkochte ‘Avond Van Je Leven’-concerten van André Hazes, want die gaan niet meer door. Hazes stond normaal drie keer in de Antwerpse Lotto Arena, maar hij heeft ze gisteren allemaal afgezegd. De 27-jarige kampt immers met een burn-out. Toch zocht de organisatie een alternatief en stelt nu met veel plezier ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ voor, een show waarin tal van collega’s de grootste hits van zowel Senior als Junior brengen.

“We begrijpen de ontgoocheling, maar met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ willen we er alsnog één groot feest van maken”, klinkt het bij de organisatie.

Mensen die al tickets hadden voor de concerten van Hazes, krijgen daarmee toegang tot het event. Ze worden nog persoonlijk gecontacteerd voor andere opties. Vragen via info@vlaanderenzingthazes.com.

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Jan Kooijman lanceert eerste single ‘Neem Me Mee’

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:06

Wie gisteren naar ‘Dancing With The Stars’ keek, kreeg als eerste een muzikale primeur: jurylid en danser Jan Kooijman bracht er live immers zijn eerste eigen single. Ook op dat moment werd de officiële videoclip gedropt op YouTube.

'Neem Me Mee' is de eerste track van 'Schemering’, de volledige eerste EP van de 40-jarige danser, die later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk en beluister ‘m hieronder:

Ontdek meer