André Hazes schrapt concerten door burn-out!

Dieter Blarinckx-12 oktober 2021 om 06:42

Slecht nieuws voor mensen die een ticket kochten voor de uitverkochte ‘Avond Van Je Leven’-concerten van André Hazes, want die gaan niet meer door. Hazes stond normaal drie keer in de Antwerpse Lotto Arena, maar hij heeft ze gisteren allemaal afgezegd. De 27-jarige kampt immers met een burn-out. Toch zocht de organisatie een alternatief en stelt nu met veel plezier ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ voor, een show waarin tal van collega’s de grootste hits van zowel Senior als Junior brengen.

“We begrijpen de ontgoocheling, maar met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ willen we er alsnog één groot feest van maken”, klinkt het bij de organisatie.

Mensen die al tickets hadden voor de concerten van Hazes, krijgen daarmee toegang tot het event. Ze worden nog persoonlijk gecontacteerd voor andere opties. Vragen via info@vlaanderenzingthazes.com.

Winnaars van Student Rock Rally zijn bekend

Karen Luiken-29 juni 2022 om 15:34

De winnaars van de Student Rock Rally 2022 zijn bekend. Blind drift & LANI hebben de meeste stemmen gekregen en verdienen daarmee een plekje op het podium van de Student Kick-Off op 28 september.

Maar liefst vijftig inzendingen deden mee aan de Student Rock Rally, waarvan er uiteindelijk twee tot winnaar zijn gekroond. Eén daarvan is Blind drift, een indiepop band die staat te popelen om nieuwe muziek voor te stellen aan het publiek. Het andere muzikale talent is LANI, die met een mix van sappige subs en boeiende melodieën voor aanstekelijke popsongs zorgt.

Blind drift wist de meeste stemmen van het publiek te verzamelen, LANI was de grootste favoriet bij de jury, bestaande uit organisatoren, muzikanten en professionals uit de sector.

Beide artiesten winnen een optreden tijdens de Student Kick-Off eind september. Na de opener speelt eerst Blind drift een set en laat daarna LANI zich van haar beste kant zien.

Kindsterretje Laura Omloop brengt nieuwe single uit

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:19

Laura Omloop, die in 2009 meedeed aan het Junior Eurovisie Songfestival, is niet meer het jonge meisje dat we vroeger kenden. Het is jaren stil geweest rondom de zangeres, maar nu maakt ze een keiharde comeback met haar gloednieuwe single ‘Leef’.

Jaren geleden deed Laura met het liedje ‘Zo verliefd’ mee aan het Junior Eurivisie Songfestival. Ze scoorde er een grote hit mee en bracht niet veel later drie verschillende albums uit. Met ‘Verliefd’ uit 2010, ‘Wereld in Kleuren’ uit 2011 en ‘Klaar Voor’ uit 2012 werd ze een populaire zangeres in zowel Vlaanderen als Nederland.

In 2010 won Laura bij Radio 2 de prijs voor ‘Beste Zomerhit Kidspop’ en was ze een van de genomineerden van de MIA’s. Vier jaar later verscheen haar album ‘Meer’. Ze ging als een speer. Totdat... ze niets meer van zich liet horen.

Acht jaar lang bleef Laura onder de radar. Acht jaar tot ze eindelijk besloot de microfoon weer te omarmen en de handen ineen sloot met producer Erah. Samen met hem en met Avedon brengt ze nu het liedje 'Leef' uit.

Ontdek meer