André Hazes schrapt concerten door burn-out!

Dieter Blarinckx-12 oktober 2021 om 06:42

Slecht nieuws voor mensen die een ticket kochten voor de uitverkochte ‘Avond Van Je Leven’-concerten van André Hazes, want die gaan niet meer door. Hazes stond normaal drie keer in de Antwerpse Lotto Arena, maar hij heeft ze gisteren allemaal afgezegd. De 27-jarige kampt immers met een burn-out. Toch zocht de organisatie een alternatief en stelt nu met veel plezier ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ voor, een show waarin tal van collega’s de grootste hits van zowel Senior als Junior brengen.

“We begrijpen de ontgoocheling, maar met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’ willen we er alsnog één groot feest van maken”, klinkt het bij de organisatie.

Mensen die al tickets hadden voor de concerten van Hazes, krijgen daarmee toegang tot het event. Ze worden nog persoonlijk gecontacteerd voor andere opties. Vragen via info@vlaanderenzingthazes.com.

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer