Zien: Måneskin gaat naakt voor nieuwe single

Dieter Blarinckx-12 oktober 2021 om 06:34

De immens populaire band Måneskin komt binnenkort met een nieuwe single en om die in de kijker te zetten geven ze zich volledig bloot, letterlijk dan. De band poseerde immers volledig naakt ter promotie van die nieuwste schijf.

‘Mammamia’, zo heet het nieuwste nummer van de band, zal focussen rond alle commotie rond dat cocaïnegebruik tijdens het Songfestival.

Ze gingen volledig uit de kleren, smeerden zich in met olie en poseerden dan voor de lens. Het resultaat werd gepost op Instagram, waar het natuurlijk meteen insloeg als een bom!

Check de foto hieronder:

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer