Romeo Beckham na vijf jaar weer vrijgezel

Karen Luiken-26 februari 2024 om 07:30

Romeo Beckham is na vijf jaar weer vrijgezel. De zoon van David en Victoria Beckham laat via Instagram weten dat hij en model Mia Regan na vijf jaar een punt achter hun relatie hebben gezet.

“We hebben besloten ieder onze weg te gaan na vijf jaar liefde”, aldus Romeo bij een foto van de twee. “We houden nog steeds van elkaar en respecteren elkaar, en we zullen voor altijd goede vrienden blijven.”

Mia deelt een andere foto en zegt: “We zijn met elkaar opgegroeid sinds we zestien waren. Als je ouder wordt, neemt liefde verschillende vormen aan. Op romantisch gebied zijn we niet meer samen, maar we houden nog steeds heel veel van elkaar. Na vijf jaar hebben we elkaar in de friendzone geplaatst.”

De voormalige lovebirds kregen in 2019 een relatie. Drie jaar later gingen ze al een keertje uit elkaar, maar kort daarna besloten ze het toch weer te proberen.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer