Deze bewoner verlaat 'Big Brother'

Karen Luiken-25 februari 2024 om 08:43

Vier. Dat is het aantal bewoners uit de ‘Big Brother’-villa dat tijdens de liveshow van zaterdagavond in de gevarenzone zat. Danny, Glenn, Randy en Doriana. De eerste twee namen uit dit rijtje kregen de meeste stemmen en waren dus als eerste veilig, voor Randy en Doriana bleef het langer spannend. Uiteindelijk maakten presentatrices Geraldine en Tatyana bekend dat Randy in het huis mocht blijven en dat Doriana naar huis werd gestuurd. “Ik zal Ronahi missen, ze is een vriendin voor het leven”, zei ze bij haar vertrek. “Ze woont tien minuten bij mij vandaan, samen gaan we Limburg onveilig maken.”

Little Mix-ster Perrie Edwards lanceert eerste solonummer

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:54

Perrie Edwards heeft een grote mijlpaal in haar leven bereikt. De Little Mix-ster heeft haar eerste solonummer ‘Forget About Us’ uitgebracht.

Het liedje is de eerste single van Perrie’s debuutalbum dat ze later lanceert. Daarover beloofde de zangeres haar fans Mariah Carey-achtige nummers en een aantal ballads met gitaar. Meer details over de nieuwe muziek van de zangeres zijn er nog niet.

Perrie werkt sinds 2022 aan haar solocarrière nadat Little Mix besloot een pauze voor onbepaalde tijd in te lassen.

Muziek Taylor Swift terug op TikTok

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:50- Foto:

Reuters

De muziek van Taylor Swift is weer op TikTok te vinden. De zangeres heeft een deel van haar nummers terug op het platform geplaatst nadat ze er in februari vanaf werden gehaald door muzieklabel Universal.

Universal verwijderde de liedjes van Taylor en andere artiesten van TikTok vanwege mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Maar daar steekt Swift nu een stokje voor. Volgens Financial Times beschikt de zangeres over de auteursrechten van haar eigen nummers en mag ze daarom zelf bepalen waar ze haar muziek verspreidt.

De terugkeer van Taylors muziek op TikTok komt een paar dagen voordat Taylor haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ uitbrengt. Dat wordt volgende week vrijdag gelanceerd.

Ontdek meer