Zo leer je nieuwe studenten kennen in Leuven

Simon Smetryns-11 oktober 2021 om 12:48

Als nieuwe student is het niet makkelijk om mensen te leren kennen. Aidan De Groeve ging eens kijken op het Welcome Back Fest van Ekonomika in Leuven om te zien hoe de Leuvense student dit aanpakt.

Shotjes voor een twerksessie! (Student Welcome Kortrijk)

Simon Smetryns-14 oktober 2021 om 11:52

Simon Wauman trok naar de Student Welcome in Kortrijk en gaf shotjes Peterman jenever weg aan zij die een opdracht goed wisten te volbrengen.

Eristoff en Belgische clubs brengen ode aan de nacht

Simon Smetryns-28 september 2021 om 12:03

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht.

18 maanden geleden sloten de nachtclubs en discotheken in België hun deuren. Met weinig vooruitzicht heeft de pandemie de dansvloeren leeg gehouden. De nacht werd stil en de dag wist hem op geen enkele manier te vervangen.

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen, echter is de nacht daarmee nog niet gered. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht. Hiermee hopen ze, samen met ons, iedereen te inspireren en een steentje bij te dragen om deze nacht weer te doen bruisen van energie.

In samenwerking met 25 clubs, waaronder de alom bekende Versuz in Hasselt, The Villa in Antwerpen en Club EXO in Sint-Niklaas, wordt de door Eristoff geproduceerde video op social media verspreid. De video bevat dynamische beelden van de nacht en wordt begeleid door een spoken word van Miss Elli.

Wat zit jij op 1 oktober?

Ontdek meer