Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

Reinier Zonneveld dropt nieuwe technoknaller

Joyce Vander Auwera-26 april 2024 om 16:30

Reinier Zonneveld en de legendarische Belgische act D-Devils bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe knaller genaamd 'Judgement Day'. Dit nummer is de opvolger van hun eerdere samenwerking 'Dance With the Devil (The 6th Gate)', die al snel een van Zonneveld's meest herkenbare remixes werd.

Met een mix van pakkende melodieën en opzwepende ritmes heeft Zonneveld zich een unieke plek verworven in het elektronische muzieklandschap. Als oprichter van Filth on Acid biedt hij niet alleen een platform voor zijn eigen hits, maar ook voor andere baanbrekende artiesten. D-Devils, bekend van hits als 'Song 2' en 'The 6th Gate', past perfect in dit plaatje en hun eerdere samenwerking met Zonneveld was een groot succes.

'Judgement Day' is een technobom met harde drums en opvallende trance-synths. De rauwe percussie en duistere vocalen voegen extra diepte toe aan dit nummer, dat deze zomer meer dan zeker de dansvloeren zal laten ontploffen.

Het nummer is niet zomaar een liedje, het is een ervaring die je meeneemt op een sonische reis. Van donkere clubs tot grote festivalpodia, 'Judgement Day' zal overal voor een feestje zorgen.

'Judgement Day' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Ontdek meer