Reinier Zonneveld en Kiki Solvej brengen 'Les Dangereux' uit

Joyce Vander Auwera-19 februari 2024 om 10:00

Reinier Zonneveld en Kiki Solvej, het opwindende duo met een passie voor muzikale synergie, brengen met 'Les Dangereux' een ode aan de mooie kanten van hedonisme.

Dit nieuwste nummer is een eerbetoon aan hun creatieve chemie, waarbij de opbouwende spanning en Kiki's krachtige stem een diepgaande ervaring van extase creëren. Met complexe synths en drums, verweven met Reinier's klassieke training, voegt het duo een schittering toe aan de compositie. 'Les Dangereux' is niet alleen een bewijs van hun toewijding aan muzikale expressie, maar nodigt ook uit tot een transformerende luisterervaring in een tijdloos eigentijds landschap.

Zonneveld zegt over het produceren van het nummer samen met zijn liefdespartner Kiki Solvej: "Toen Kiki en ik op een dag spontaan de studio in gingen, zaten we allebei in een onstuitbare flow en werden we geïnspireerd door het omarmen van risico's. Kiki zong met hart en ziel en 'Les Dangereux' kwam samen op een heel organische manier, omdat het onze gevoelens weergeeft en wat we op dat moment wilden uitdrukken. Voor ons is het leven net als dit lied, dat helemaal over durven gaat."

Shakira gaat op wereldtournee

Karen Luiken-13 april 2024 om 07:56

Shakira vliegt komend jaar de hele wereld rond. De zangeres heeft aangekondigd op tournee te gaan, waarvan de eerste show in november gepland staat in Californië.

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een verrassingsoptreden van Shakira tijdens Coachella. Daar vertelde ze het publiek dat ze ‘niet kan wachten’ om in november op wereldtournee te gaan.

Niet veel later bevestigde ze het nieuws nog eens op Instagram. “Zo blij om eindelijk aan te kondigen dat de ‘Las Mujeres Ya No Lloran World Tour’ eindelijk plaats gaat vinden”, aldus Shakira. “Ik kan niet wachten om weer op het podium te staan en te feesten.”

Over data en locaties wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Sabrina Carpenter dropt nieuwe single 'Espresso'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 15:46

Sabrina Carpenter is helemaal terug! Ze heeft haar nieuwste single 'Espresso' op het publiek gelost en haar fans meteen ook getrakteerd op een nieuwe videoclip. De zangeres omschrijft het nummer als een hot girl anthem.

Sabrina is hot, hot, hot! Met hits als 'Nonsense' en 'Feather' staat ze bovenaan de hitlijsten en op TikTok gaat ze viraal met haar 'Nonsense'-outro's.

Afgelopen maanden was ze druk in de weer als openingsact voor Taylor Swift tijdens 'The Eras Tour', maar nu is het tijd voor haar eigen gloednieuwe era. 'Espresso' is de perfecte aftrap. Het nummer barst van humor en zelfvertrouwen. De voormalig Disney-actrice zingt over hoe heet ze is, waardoor mensen verslaafd aan haar raken, net als aan espresso.

Sabrina vertelde aan Vogue dat het nummer gaat over vrouwelijkheid zien als superkracht, en de zelfzekerheid om je that bitch te voelen.

Ontdek meer