Zien: trailer van nieuwe horror met Sydney Sweeney

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:27

Hou je van horror? En ben je toevallig fan van de Amerikaanse actrice Sydney Sweeney, die je onder meer kunt kennen van ‘Euphoria’? Dan hebben we goed nieuws voor je. In maart verschijnt ‘Immaculate’ op het witte doek, een psychologische horrorfilm met Sweeney in de hoofdrol.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij de uitverkorene is voor deze bijzondere rol. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Naast Sweeney zijn ook Álvora Morte (La Casa de Papel) en Simona Tabasco (The White Lotus) te zien in de film, die vanaf 20 maart te zien is.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Ontdek meer