Wil jij een meet & greet met onze TAGMAG Insiders in Technopolis? Dat kan!

Karen Luiken-11 oktober 2021 om 12:00

Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan. Je ziet ze regelmatig op TAGMAG verschijnen. Meestal zit er een virtuele barricade tussen onze Insiders en kijkers. Maar daar gaan we op woensdag 27 oktober verandering in brengen. Op die magische datum gaat het viertal een reeks experimenten aan waar jij zonder twijfel bij wil zijn. En goed nieuws: dat is mogelijk!

OK, experimenten. Waar moeten we dan aan denken? Wie ‘The Bigger, the Better’ op YouTube heeft gezien, zal een goed beeld hebben van wat er komen gaat. Het gaat om proeven waarbij alle remmen los gaan. Waarbij duidelijk wordt dat groter in veel gevallen écht beter is.

Bijzijn is meemaken
Kun je de traagheidswet upscalen? Hoe maak je een immens grote hovercraft? En hoe breng je een spectaculair kanon tot leven? Dat soort vragen zullen Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan samen met jou op 27 oktober gaan beantwoorden. Live. In Technopolis (Mechelen).

Inschrijven kan volledig gratis via deze website. Maar ben er wel snel bij, want vol is vol.

De meet & greet met de TAGMAG Insiders begint om 14u en zal tot 17u duren. Drie uur lang plezier, wie wil dat nou niet?!

1
2
3
4

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer