Wil jij een meet & greet met onze TAGMAG Insiders in Technopolis? Dat kan!

Karen Luiken-11 oktober 2021 om 12:00

Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan. Je ziet ze regelmatig op TAGMAG verschijnen. Meestal zit er een virtuele barricade tussen onze Insiders en kijkers. Maar daar gaan we op woensdag 27 oktober verandering in brengen. Op die magische datum gaat het viertal een reeks experimenten aan waar jij zonder twijfel bij wil zijn. En goed nieuws: dat is mogelijk!

OK, experimenten. Waar moeten we dan aan denken? Wie ‘The Bigger, the Better’ op YouTube heeft gezien, zal een goed beeld hebben van wat er komen gaat. Het gaat om proeven waarbij alle remmen los gaan. Waarbij duidelijk wordt dat groter in veel gevallen écht beter is.

Bijzijn is meemaken
Kun je de traagheidswet upscalen? Hoe maak je een immens grote hovercraft? En hoe breng je een spectaculair kanon tot leven? Dat soort vragen zullen Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan samen met jou op 27 oktober gaan beantwoorden. Live. In Technopolis (Mechelen).

Inschrijven kan volledig gratis via deze website. Maar ben er wel snel bij, want vol is vol.

De meet & greet met de TAGMAG Insiders begint om 14u en zal tot 17u duren. Drie uur lang plezier, wie wil dat nou niet?!

1
2
3
4

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Mysterieuze 'Stranger Things'-experience komt naar Nederland

Karen Luiken-23 juni 2022 om 05:44

Dit is een oproep aan alle diehard fans van ‘Stranger Things’. Op dinsdag 28 en woensdag 29 juni openen ergens op een geheime locatie in het midden van Nederland de deuren van de Creel House Experience, een exclusief evenement dat compleet in het teken staat van de razend populaire Netflix-hit.

In de Creel House Experience stappen bezoekers in de wereld van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Ze lopen door een verlaten pand en ontdekken de geschiedenis van de familie Creel, die centraal staat in de meest recente afleveringen van de reeks. Hoewel er erg geheimzinnig wordt gedaan over het evenement en er niet veel details bekend zijn gemaakt, weten we wel dat de experience zo’n negentig minuten duurt en gepaard gaat met rook, harde geluidseffecten en stroboscooplicht.

Om tickets te kunnen bemachtigen moet men meedoen aan een prijsvraag. Kaartjes zijn dus niet te koop; je moet er iets voor doen. Kans maken? Surf dan naar deze site en vertel waarom jij het huis wilt bezoeken.

Ontdek meer