Wil jij een meet & greet met onze TAGMAG Insiders in Technopolis? Dat kan!

Karen Luiken-11 oktober 2021 om 12:00

Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan. Je ziet ze regelmatig op TAGMAG verschijnen. Meestal zit er een virtuele barricade tussen onze Insiders en kijkers. Maar daar gaan we op woensdag 27 oktober verandering in brengen. Op die magische datum gaat het viertal een reeks experimenten aan waar jij zonder twijfel bij wil zijn. En goed nieuws: dat is mogelijk!

OK, experimenten. Waar moeten we dan aan denken? Wie ‘The Bigger, the Better’ op YouTube heeft gezien, zal een goed beeld hebben van wat er komen gaat. Het gaat om proeven waarbij alle remmen los gaan. Waarbij duidelijk wordt dat groter in veel gevallen écht beter is.

Bijzijn is meemaken
Kun je de traagheidswet upscalen? Hoe maak je een immens grote hovercraft? En hoe breng je een spectaculair kanon tot leven? Dat soort vragen zullen Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan samen met jou op 27 oktober gaan beantwoorden. Live. In Technopolis (Mechelen).

Inschrijven kan volledig gratis via deze website. Maar ben er wel snel bij, want vol is vol.

De meet & greet met de TAGMAG Insiders begint om 14u en zal tot 17u duren. Drie uur lang plezier, wie wil dat nou niet?!

1
2
3
4

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer