Familie Verhulst krijgt derde seizoen!

Dieter Blarinckx-11 oktober 2021 om 06:41

Vanavond kunnen we weer een laatste keer op avontuur in Saint-Tropez met de Verhulstjes. Het tweede seizoen, dat het wel en wee van de familie Verhulst volgt in het zonnige Saint-Tropez, was weer een schot in de roos. En nu is er leuk nieuws bekendgemaakt, want er komt ook een derde seizoen! "Dit keer zal je zien dat wij wel degelijk iets doen in ons leven”, klinkt het bij Pater Familias Gert.

"We zijn al twee reeksen van 'De Verhulstjes' ver, maar de mensen hebben ons échte leven nog niet kunnen ontdekken, hé. De eerste reeks werd opgenomen in pure coronatijd en zaten we allemaal min of meer opgesloten in Oostduinkerke. Toen leek het wel of we thuis de godganse dag op ons gat zaten. Wat door corona ook wel het geval was”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

Wanneer we het derde seizoen net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

'Harry Potter'-actrice Natalia Tena komt naar FACTS!

Dieter Blarinckx-28 januari 2022 om 14:26

De Britse actrice Natalia Tena komt naar het Belgische FACTS! Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media. Tena ken je hoogstwaarschijnlijk nog als Nymphadora Tonks uit de 'Harry Potter'-films, maar ook speelde ze mee in 'The Mandalorian' en 'Game of Thrones'.

De actrice zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en spectaculaire vraag-en-antwoordshows. Tickets voor die events kan je nu al scoren via de website van FACTS.

FACTS zal deze lente-editie plaatsvinden op 2 en 3 april in Flanders Expo in Gent. Meer info & tickets kan je hier vinden.

Naast Natalia Tena zijn ook acteurs Jacob Bertrand en Payton List al bekendgemaakt.

'Big Brother'-kandidaat Tobias gewond naar ziekenhuis

Karen Luiken-28 januari 2022 om 14:26

Het zit Tobias uit ‘Big Brother’ niet mee. De kandidaat heeft zich tijdens het sporten bezeerd en moest naar de hulpdiensten worden gebracht. Het is nog niet duidelijk of hij terugkeert naar het huis.

Fanatieke kijkers die de livestream volgen hebben het al kunnen zien: Tobias is tijdens zijn dagelijkse sportrondje geblesseerd geraakt. Hij hoorde een krak, zakte door zijn enkel en viel vervolgens flauw van de pijn. Na overleg met de dokter moest hij naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure is. Ook is het niet bekend of Tobias nog terug naar het ‘Big Brother’-huis zal keren. Morgen tijdens de liveshow komt daar meer informatie over.

Ontdek meer