Familie Verhulst krijgt derde seizoen!

Dieter Blarinckx-11 oktober 2021 om 06:41

Vanavond kunnen we weer een laatste keer op avontuur in Saint-Tropez met de Verhulstjes. Het tweede seizoen, dat het wel en wee van de familie Verhulst volgt in het zonnige Saint-Tropez, was weer een schot in de roos. En nu is er leuk nieuws bekendgemaakt, want er komt ook een derde seizoen! "Dit keer zal je zien dat wij wel degelijk iets doen in ons leven”, klinkt het bij Pater Familias Gert.

"We zijn al twee reeksen van 'De Verhulstjes' ver, maar de mensen hebben ons échte leven nog niet kunnen ontdekken, hé. De eerste reeks werd opgenomen in pure coronatijd en zaten we allemaal min of meer opgesloten in Oostduinkerke. Toen leek het wel of we thuis de godganse dag op ons gat zaten. Wat door corona ook wel het geval was”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

Wanneer we het derde seizoen net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer