Familie Verhulst krijgt derde seizoen!

Dieter Blarinckx-11 oktober 2021 om 06:41

Vanavond kunnen we weer een laatste keer op avontuur in Saint-Tropez met de Verhulstjes. Het tweede seizoen, dat het wel en wee van de familie Verhulst volgt in het zonnige Saint-Tropez, was weer een schot in de roos. En nu is er leuk nieuws bekendgemaakt, want er komt ook een derde seizoen! "Dit keer zal je zien dat wij wel degelijk iets doen in ons leven”, klinkt het bij Pater Familias Gert.

"We zijn al twee reeksen van 'De Verhulstjes' ver, maar de mensen hebben ons échte leven nog niet kunnen ontdekken, hé. De eerste reeks werd opgenomen in pure coronatijd en zaten we allemaal min of meer opgesloten in Oostduinkerke. Toen leek het wel of we thuis de godganse dag op ons gat zaten. Wat door corona ook wel het geval was”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

Wanneer we het derde seizoen net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer