Red Bull lanceert waanzinnige ruiltocht doorheen Europa

Joyce Vander Auwera-13 februari 2024 om 14:30- Foto:

Red Bull Content Pool

Bereid je voor op het avontuur van je leven met Red Bull Can You Make It? Hier worden teams van over de hele wereld uitgedaagd om in zeven dagen Europa te doorkruisen: zonder geld, smartphone, vervoer of slaapplaats. Het enige betaalmiddel? Red Bull blikjes! Het doel is simpel: bereik de finish in Berlijn met het hoogste aantal punten. Drie Belgische teams maken dit jaar deel uit van dit onvergetelijke avontuur.

In 68 steden, waaronder Brussel en Oostende, wachten checkpoints met uitdagende opdrachten zoals koeien melken, muurklimmen, parachutespringen en zelfs een heuse F1-pitstop. Als kers op de taart moeten de teams dagelijks hun avonturen vloggen. De race begint op 21 mei 2024 vanuit Amsterdam, Barcelona, Boedapest, Kopenhagen of Milaan. Let's go!

Enkele feiten en cijfers:

  • 285 teams uit 63 landen nemen deel aan dit avontuur met elk 3 teamleden.
  • Het avontuur begint op 21 mei en duurt maximaal 7 dagen.
  • Met 5 startpunten en slechts 1 finish in Berlijn, belooft het een epische reis te worden.
  • Er zijn 68 checkpoints in 17 Europese landen, met geheime uitdagingen in België (Brussel en Oostende).
  • Teams kunnen punten verdienen door checkpoints te halen, uitdagingen te voltooien en dagelijks te vloggen.
  • In totaal zijn er 68.000 Red Bull blikjes beschikbaar, dat is meer dan 230 per team voor een hele week.
  • Deelnemers geven al hun persoonlijke bezittingen af en mogen alleen een lichte rugzak meenemen, inclusief een nieuwe smartphone met een speciale app voor het vastleggen en delen van hun avontuur in real-time.
  • De laatste editie was in 2018, met de finish in Amsterdam.

Inschrijven kan tot 31 maart 2024 via deze link, waar je een team van 3 personen samenstelt en een leuke video uploadt om te laten zien waarom jouw team deze uitdaging verdient. Uit alle Belgische inzendingen worden 3 teams geselecteerd voor het avontuur in mei. Good luck!

Red Bull Content Pool

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Amerikaanse acteur David Boreanaz komt naar Gent

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 14:00

David Boreanaz komt binnenkort naar ons land. De Amerikaanse acteur maakt in het weekend van 2 en 3 november zijn opwachting bij FACTS in Flanders Expo.

David heeft in zijn hele carrière in allerlei verschillende films en series gespeeld. Hij begon zijn loopbaan bij ‘Married With Children’, maar werd vooral bekend door zijn rol in ‘Buffy: The Vampire Slayer’. Later was hij ook nog te zien in ‘Bones’ en ‘SEAL Team’.

De acteur is op 2 en 3 november beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en vraag-antwoordshows. Hij voegt zich bij de al eerder aangekondigde acteurs John Noble, Devon Murray, Felicia Day en Dominic Sherwood.

Ontdek meer