WIN: 10 duotickets concert Jason Derulo in Brussel!

Joyce Vander Auwera-13 februari 2024 om 11:00

Hmm, whatcha saa-aaay?! Ja, je leest het goed, Jason Derulo komt naar België en jij kan erbij zijn! Maak je klaar voor een spectaculaire show, want de Amerikaanse wereldster rolt op 2 maart 2024 de ING Arena (Club) in Brussel binnen tijdens zijn Decade of Derulo World Tour. Met meer dan een decennium aan hits is Derulo een levende legende in de popwereld.

Sinds Jason Derulo met zijn superhit 'Whatcha Say' vijf keer RIAA platinum binnenhaalde, is hij wereldwijd de koning van de charts geworden. Met meer dan 250 miljoen verkochte singles en 15 platina knallers, waaronder 'Wiggle', 'Talk Dirty', en 'Want to Want Me', is hij niet te stoppen. Sinds zijn muzikale solo-avontuur in 2009 heeft hij een waanzinnige 18,2 miljard wereldwijde streams binnengehaald en heeft hij meer dan 117 miljoen volgers op sociale media, wat zijn status als wereldwijd fenomeen onderstreept. En nu? Hij is druk bezig met zijn langverwachte vijfde studioalbum.

Maar Jason is niet alleen een muzikaal genie: hij blinkt ook uit in acteren en ondernemen. Zijn investeringen in hippe zaken zoals Catch L.A. en Rumble Boxing tonen zijn zakelijke flair. En let's talk over zijn sprong in de graphic novel-wereld met 'Jason Derulo’s UZO' - gebaseerd op zijn eigen TikTok-personage. Dat is pas grenzeloze creativiteit en connectie met zijn fans. TikTok? Daar is hij een big shot met meer dan 58 miljoen volgers wereldwijd en 1,3 miljard likes. Vorig jaar heroverde hij zijn TikTok-koningstitel met de zomerhit 'Slidin’' inclusief een epische TikTok challenge ontworpen door fans.

Met aanstekelijke melodieën, vurige beats en energieke producties blijft Derulo de hitlijsten veroveren, waarmee hij keer op keer bewijst dat hij een ware muzikale pionier is.

TAGMAG geeft 10 duotickets weg voor Derulo's passage op 2 maart in de ING Arena in Brussel! Deelnemen? Simpel. Vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet ontvang jij binnenkort een duoticket in jouw mailbox. Succes!

PS: Liever zeker van je tickets? Scoor ze via deze link.

Greenhouse Talent

Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

Reinier Zonneveld dropt nieuwe technoknaller

Joyce Vander Auwera-26 april 2024 om 16:30

Reinier Zonneveld en de legendarische Belgische act D-Devils bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe knaller genaamd 'Judgement Day'. Dit nummer is de opvolger van hun eerdere samenwerking 'Dance With the Devil (The 6th Gate)', die al snel een van Zonneveld's meest herkenbare remixes werd.

Met een mix van pakkende melodieën en opzwepende ritmes heeft Zonneveld zich een unieke plek verworven in het elektronische muzieklandschap. Als oprichter van Filth on Acid biedt hij niet alleen een platform voor zijn eigen hits, maar ook voor andere baanbrekende artiesten. D-Devils, bekend van hits als 'Song 2' en 'The 6th Gate', past perfect in dit plaatje en hun eerdere samenwerking met Zonneveld was een groot succes.

'Judgement Day' is een technobom met harde drums en opvallende trance-synths. De rauwe percussie en duistere vocalen voegen extra diepte toe aan dit nummer, dat deze zomer meer dan zeker de dansvloeren zal laten ontploffen.

Het nummer is niet zomaar een liedje, het is een ervaring die je meeneemt op een sonische reis. Van donkere clubs tot grote festivalpodia, 'Judgement Day' zal overal voor een feestje zorgen.

'Judgement Day' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Ontdek meer