Dronken student wordt na avondje stappen wakker in asfalteermachine

Karen Luiken-11 oktober 2021 om 03:36

Ga je een avondje op stap in Leuven, word je wakker in een asfalteermachine. Het overkwam een 21-jarige student afgelopen weekend.

De man ging donderdagavond op stap en nuttigde daarbij het nodige aantal drankjes. Hij werd zó dronken dat hij het verschil tussen zijn bed en een asfalteermachine blijkbaar niet meer wist. In de Frederik Lintstraat kroop hij in de laadbak van zo’n machine om zijn roes uit te slapen. Zijn schoenen had hij volgens Het Nieuwsblad uitgedaan en aan de kant gezet.

Vrijdagochtend werd de jongen ontdekt. Dat gebeurde door een stelletje arbeiders, dat met de machine aan de slag moest. Ze zagen de dronkenlap in de laadbak liggen en probeerden hem wakker te maken. Toen dat niet lukte werd de politie ingeschakeld. Pas na meerdere pogingen deed de jongen zijn ogen open. Hij had geen idee waar hij was en hoe hij in de machine terecht was gekomen.

Agenten hebben de student mee naar een cel genomen, waar hij verder zijn roes uit kon slapen.

(Photo by Will Barrow on Unsplash)

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer