Timothée Chalamet deelt eerste beelden van zichzelf als Willy Wonka

Karen Luiken-11 oktober 2021 om 03:43

Timothée Chalamet heeft een bijzonder beeld gedeeld. Met een foto onthult hij hoe hij eruit zal zien als Willy Wonka in de aanstaande film over de eigenaar van een immens grote chocoladefabriek.

De nieuwe film, getiteld ‘Wonka’, speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Het wordt al de derde film met Willy Wonka in een van de hoofdrollen. De eerste was de klassieke ‘Charlie and the Chocolate Factory’ uit 1971. In 2005 kwam een vernieuwde versie met Johnny Depp als eigenaar van de chocoladefabriek. En nu is het dus de beurt aan Timothée Chalamet.

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer