Zo klinkt het nieuwe liedje van Adele

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 13:38

Nog vijf dagen. Dat is hoe lang we moeten wachten tot Adele na al die jaren eindelijk nieuwe muziek uitbrengt. Heb je echt geen geduld meer? Dan heeft de zangeres een verrassing voor je. Ze deelt met haar Instagram-volgers alvast een flink fragment van haar gloednieuwe single ‘Easy On Me’.

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans een klein voorproefje van haar aankomende nummer geeft. Eerder deze week maakte ze met een teaser bekend dat ze op 15 oktober het liedje ‘Easy On Me’ uit gaat brengen. We hoorden toen al kort hoe de song zou gaan klinken. Maar waar het daar om slechts een paar seconden ging, krijgen we nu bijna een hele minuut luisterplezier.

Kort na de single wordt ook Adele’s volgende album verwacht. Hoewel er nog geen definitieve releasedatum is, zeggen insiders dat we de plaat in december kunnen verwachten.

Kanye West brengt volgende maand nieuw album uit

Karen Luiken-28 januari 2022 om 09:34

Fans van Kanye West kunnen zich opmaken voor nieuwe muziek. De rapper is van plan volgende maand een nieuw album uit te brengen.

Het gaat om de opvolger van de plaat ‘Donda’, die afgelopen zomer na meerdere vertragingen eindelijk verscheen. Het album zou eigenlijk in 2020 al gereleased worden, maar dat plan verschoof omdat Kanye nooit helemaal tevreden was met het eindresultaat. Hetzelfde gebeurde met zijn plaat ‘Jesus Is King’.

Het is te hopen dat Kanye zich nu wel aan zijn belofte houdt. Mocht dat het geval zijn, dan kunnen we zijn nieuwe muziek op 2 februari verwachten. Het album is geproduceerd door Future.

Lil Kleine in nieuw album openhartig over Ibiza-incident

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:44

Lil Kleine heeft vandaag zijn nieuwe album ‘Ibiza Stories’ uitgebracht. De titel van de plaat verklapt het al een beetje, maar in zijn nieuwe muziek spreekt de rapper zich openhartig uit over de veelbesproken situatie op Ibiza.

Het is nu maanden geleden dat Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes veelvuldig in het nieuws kwamen na het inmiddels beruchte incident op Ibiza. Het is nog altijd niet bekend wat daar precies gebeurd is, maar Jaimie omschreef het eerder als een ‘turbulente avond met een incident dat nóóit had mogen gebeuren’.

Voor Jorik Scholten, echte naam van Lil Kleine, staat het nieuwe album symbool als afsluiting van deze periode. "Op persoonlijk gebied heb ik veel meegemaakt afgelopen jaar. Ik ben door een groeiproces gegaan dat niet alleen Jorik Scholten, maar ook Lil Kleine volwassen heeft gemaakt”, zegt de artiest. “Ik hoop dat ik dit over heb kunnen brengen met mijn album zodat ik deze turbulente periode voor eens en altijd kan afsluiten. Ik wil mijn fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, deze is voor jullie!"

De plaat bevat gastbijdragen van verschillende sterren als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB. ‘Ibiza Stories’ is geproduceerd door $hirak.

Ontdek meer