Zo klinkt het nieuwe liedje van Adele

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 13:38

Nog vijf dagen. Dat is hoe lang we moeten wachten tot Adele na al die jaren eindelijk nieuwe muziek uitbrengt. Heb je echt geen geduld meer? Dan heeft de zangeres een verrassing voor je. Ze deelt met haar Instagram-volgers alvast een flink fragment van haar gloednieuwe single ‘Easy On Me’.

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans een klein voorproefje van haar aankomende nummer geeft. Eerder deze week maakte ze met een teaser bekend dat ze op 15 oktober het liedje ‘Easy On Me’ uit gaat brengen. We hoorden toen al kort hoe de song zou gaan klinken. Maar waar het daar om slechts een paar seconden ging, krijgen we nu bijna een hele minuut luisterplezier.

Kort na de single wordt ook Adele’s volgende album verwacht. Hoewel er nog geen definitieve releasedatum is, zeggen insiders dat we de plaat in december kunnen verwachten.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer