Nieuwe vervolgen 'Frozen' en 'Toy Story' verschijnen in 2026

Nico De Greef-08 februari 2024 om 16:12

Twee van de meest populaire animatiefilms aller tijden, 'Frozen' en 'Toy Story', krijgen nieuwe vervolgen in 2026. Dat heeft Disney CEO Bob Iger woensdag bevestigd tijdens een vergadering met aandeelhouders.

Hoewel Disney in het verleden al experimenteerde met sequels op populaire films, zijn er maar enkele franchises die echt aan lijken te slaan. Frozen en Toy Story bijvoorbeeld. Zo brachten Frozen 2 en Toy Story 4 beide in 2019 elk meer dan een miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa.

Zo'n succes blijft natuurlijk naar meer smaken en dus kondigde Disney begin vorig jaar aan dat er aan nieuwe delen van beide franchises werd gewerkt.

Hoewel het nog geen precieze datums zijn, heeft Disney CEO Bob Iger nu bekendgemaakt wanneer we deze nieuwe delen mogen verwachten. Zo bevestigt Iger dat zowel Frozen als Toy Story in 2026 terug zullen keren naar het grote scherm met nieuwe verhalen.

Waar die verhalen over zullen gaan, is nog te vroeg om te onthullen, maar wat alvast wel met zekerheid gezegd kan worden, is dat de hoofdpersonages uit Frozen (Anna, Elsa en Olaf) en Toy Story (Woody en Buzz Lightyear) wederom van de partij zullen zijn.

Naar welke film kijk jij het meest uit? Frozen 3 of Toy Story 5?

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer