Pukkelpop maakt namen van 12 nieuwe artiesten bekend

Nico De Greef-07 februari 2024 om 17:53- Foto:

©Pukkelpop

Na headliners als Stormzy, Fred Again, Sam Smith en Goldband heeft de organisatie van Pukkelpop weer 12 nieuwe namen onthuld die aan de affiche worden toegevoegd. Onder hen: Jorja Smith, Rise Against en The Smile.

Pukkelpop heeft deze week heel wat mooie namen bekend gemaakt. Onder de nieuwe namen vinden we onder andere Jorja Smith, Rise Against en The Smile. Maar er is ook goed nieuws voor fans van MEROL, Denzel Curry, Sigma, Soulwax, RAYE, The Vaccines, Overmono en Indira Paganotto.

Verder mogen fans ook uitkijken naar de langverwachte terugkeer van de Amerikaanse DJ en producer Skrillex, die na tien jaar afwezigheid voor het eerst terug zal optreden in ons land.

In de voorbije dagen maakte de organisatie van het festival liefst zeven headliners bekend, waaronder Queens of the Stone Ages, Goldband, Sam Smith, Stormzy, Fred Again, The Offspring en Charlotte de Witte.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus in Kiewit nabij Hasselt. Tickets zijn nog niet beschikbaar voor het festival. De verwachting is dat deze de komende weken in de verkoop gaan.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer