Zien: gruwelijke trailer voor 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2'

Nico De Greef-05 februari 2024 om 19:14

Toen Winnie de Poeh in 2022 het publieke domein betrad, maakten sommige filmmakers snel misbruik van de bekendheid van de geliefde figuur en brachten ze horrorverhalen uit vol met bruut geweld. Zo verscheen een jaar later uiteindelijk de film Winnie the Pooh: Blood and Honey in de bioscoopzalen.

Hoewel de horrorprent geen groot succes werd, deed de film het blijkbaar goed genoeg om een vervolg te rechtvaardigen. Die komt er binnenkort in de vorm van 'Blood and Honey 2'. Een eerste bloederige trailer voor de film werd vandaag op de wereld losgelaten.

Het verhaal gaat verder

In het vervolg keren Poeh en zijn moordzuchtige vriendjes - Knorretje, Uil en Tijgetje - terug om nog meer gruwelijke daden te verrichten. Dit komt nadat het viertal ontdekt dat hun levens in gevaar dreigen nadat Christopher Robin hun bestaan heeft onthuld aan de wereld. Uit op wraak, besluiten Winnie en zijn woeste vrienden om de thuisstad van Christopher Robin een bezoekje te brengen, en laten ze een spoor van dood en chaos na.

'Blood and Honey 2' verschijnt ergens later dit jaar in de bioscoop en is de eerste horrorfilm waarin ook Tijgetje een hoofdrol zal spelen. Dit komt omdat het karakter sinds 1 januari 2024 evenals publiek domein is geworden. Een precieze releasedatum is nog niet gekend.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer