Zien: gruwelijke trailer voor 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2'

Nico De Greef-05 februari 2024 om 19:14

Toen Winnie de Poeh in 2022 het publieke domein betrad, maakten sommige filmmakers snel misbruik van de bekendheid van de geliefde figuur en brachten ze horrorverhalen uit vol met bruut geweld. Zo verscheen een jaar later uiteindelijk de film Winnie the Pooh: Blood and Honey in de bioscoopzalen.

Hoewel de horrorprent geen groot succes werd, deed de film het blijkbaar goed genoeg om een vervolg te rechtvaardigen. Die komt er binnenkort in de vorm van 'Blood and Honey 2'. Een eerste bloederige trailer voor de film werd vandaag op de wereld losgelaten.

Het verhaal gaat verder

In het vervolg keren Poeh en zijn moordzuchtige vriendjes - Knorretje, Uil en Tijgetje - terug om nog meer gruwelijke daden te verrichten. Dit komt nadat het viertal ontdekt dat hun levens in gevaar dreigen nadat Christopher Robin hun bestaan heeft onthuld aan de wereld. Uit op wraak, besluiten Winnie en zijn woeste vrienden om de thuisstad van Christopher Robin een bezoekje te brengen, en laten ze een spoor van dood en chaos na.

'Blood and Honey 2' verschijnt ergens later dit jaar in de bioscoop en is de eerste horrorfilm waarin ook Tijgetje een hoofdrol zal spelen. Dit komt omdat het karakter sinds 1 januari 2024 evenals publiek domein is geworden. Een precieze releasedatum is nog niet gekend.

Netflix deelt trailer van nieuwe kerstfilm 'Meet Me Next Christmas'

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 11:45

Om te vieren dat de feestdagen steeds dichterbij komen, heeft Netflix deze week de trailer van de nieuwe kerstfilm ‘Meet Me Next Christmas’ gedeeld. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat een kerstfilm moet bevatten: een flinke portie romantiek!

‘Meet Me Next Christmas’ gaat over Layla die dolgraag kaartjes voor een concert wil bemachtigen omdat ze daar haar love interest James zou ontmoeten. Maar er is een probleem: de show is uitverkocht. In een poging toch een peperduur kaartje in handen te kunnen krijgen, schakelt ze de knappe en vriendelijke Teddy in. Met alle (romantische) gevolgen van dien...

De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Milan, Devale Ellis en Kofi Siriboe. De film is vanaf 6 november op Netflix te zien.

Netflix deelt nieuwe beelden van kerstfilm met Lindsay Lohan

Karen Luiken-20 oktober 2024 om 15:13

Netflix heeft nieuwe beelden gedeeld van ‘Our Little Secret’, een gloednieuwe kerstfilm met Lindsay Lohan in de hoofdrol. Het pareltje verschijnt op 27 november op de streamingsdienst.

Het verhaal van ‘Our Little Secret’ gaat over twee exen die tijdens kerst worden gedwongen om onder hetzelfde dak te leven nadat ze een ongelukkig geheim ontdekken. Hun huidige partners blijken familie van elkaar te zijn. Sterker nog: ze zijn broer en zus!

Naast Lindsay Lohan speelt ook Ian Harding een hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor Kristin Chenoweth, Jon Rudnitsky, Chris Parnell, Tim Meadows, Dan Bucatinsky, Henry Czerny, Katie Baker, Ash Santos, Jake Brennan en Brian Unger.

Ontdek meer