Versuz stopt met THURSDAYS en lanceert nieuw studentenconcept

Simon Smetryns-30 januari 2024 om 09:11

Elke universiteitsstad kent het fenomeen… naast vrijdag en zaterdag is ook donderdag er een populaire uitgaansavond. Dat is de avond waarop alle studenten alvast hun week feestelijk ‘afsluiten’. Ook zo in Hasselt. Al jaren maakt de discotheek Versuz daar deel vanuit met de Versuz THURSDAYS. Een bijzonder geliefd partyconcept onder de studenten, met gratis inkom en verlaagde drankenprijzen. Tot nu. Na 20 jaar trekt de club immers de stekker uit het concept. Niet om de studenten in de kou te laten, maar wel om een gloednieuwe donderdagavond themaparty uit de grond te stampen: POPULAR, 100% Dansbar.

Aan de gratis inkom en drank aan democratische prijzen werd niet geraakt (o.a. 2 euro voor een pintje), maar de clubbeleving werd helemaal herdacht. Zo is er elke week wel een ander thema en incentive. Van een ‘all you can eat’ snoepstand, een beerpong stand, over een shotjes bar, tot een photobooth waar de gekste foto’s uitkomen. Dat alles opgefleurd met dansers, confetti en vuurwerk.

Ook muzikaal kan en mag zowat alles; van house en techno tot de hits van de laatste top 40, inclusief alle populaire Nederlandstalige artiesten van vandaag. Daarvoor zorgen dj’s als DJ Voltage (Q-Music), Thierry von der Wart en surprise guests, als de erg populaire Michael Amani.

Thijs Berben, manager van Versuz: “Met POPULAR 100% Dansbar, willen we de populaire uitgangsnacht op donderdag heruitvinden. We gaan hier niet voor de klassieke ‘clubbeleving’, maar willen een ‘high-energy’ en extra feestelijk sfeer neerzetten. Wil je meebrullen met de laatste Nederlandstalige hits? Dat kan en mag. We houden alles zeer laagdrempelig met gratis entree en democratische prijzen voor de drankjes. Er is ook geen specifieke dresscode. We zijn ervan overtuigd dat we met POPULAR niet alleen een erg leuke maar vooral ook erg veilige omgeving zijn voor de studenten die op donderdagnacht een stapje in de wereld willen zetten.”

POPULAR, 100% Dansbar gaat elke donderdag door in Versuz, Hasselt.

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer