Dit is het gevaarlijkste seksstandje voor mannen

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 03:48

Er bestaan heel veel verschillende seksstandjes. De één nog ingewikkelder dan de ander. Hoewel het misschien leuk lijkt ze allemaal uit te proberen, is er eentje die je als man maar beter niet kunt doen. Een dokter heeft in een TikTok-video verklapt welke dat is.

Als we Karan Raj mogen geloven, is er één sekspositie die voor mannen erg gevaarlijk is. Het standje zou 50 procent van alle penisbreuken veroorzaken en is daarom lang niet altijd een succes. Het gaat volgens hem om de ‘reverse cowgirl’, een positie waarbij de man op zijn rug ligt en de vrouw andersom – dus met haar neus richting zijn voeten – op hem zit.

Waarom deze positie zo gevaarlijk is? De dokter legt uit: “Als er onregelmatig wordt gestoot of als de bewegingen van de twee partijen niet synchroon lopen, kan dit ertoe leiden dat de penis naar buiten glijdt en verpletterd wordt door het vrouwelijke schaambeen. Hoewel een piemel geen botten heeft, kan deze wel breken.”

Ouch!

(Foto: Charles Deluvio)

WIN: een pikante adventskalender van EasyToys!

Lore Ketels-30 september 2021 om 13:56

Dit jaar geen basic adventskalender met chocolaatjes maar eentje met sekstoys. EasyToys lanceert een pikante adventskalender vol met hete hebbedingetjes.

December is een donkere maand, tijd om wat dichter bij elkaar te kruipen en dus ook het perfecte moment voor wat extraatjes waarvan je het extra warm krijgt.

24 dagen lang zit er achter elk deurtje een hete verrassing, zo zitten er acht seksspeeltjes, zes verzorgende producten, zes bondage hebbedingetjes en vier spelletjes achter.

Wat deze items nu precies zijn moet natuurlijk nog een geheim blijven, maar we kunnen wel al verklappen dat er een dildo, cockring, tepelklemmen en chocolade bodypaint verscholen zit achter enkele deurtjes.

Wil jij ontdekken wat er achter de andere deurtjes verscholen zit? Dan hebben wij goed nieuws, wij mogen namelijk enkele adventskalenders van EasyToys weggeven. Zo kan jij er ook een hete winter van maken!

Aftellen naar kerst wordt heter dan heet dankzij de adventskalender van EasyToys

Karen Luiken-27 september 2021 om 11:39

Vergeet de adventskalenders met chocolaatjes. Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Aftellen naar kerst gebeurt in december een keertje niet met snoep of andere nutteloze dingen, maar met de erotische speeltjes van EasyToys. Vierentwintig dagen lang sta je iedere ochtend op met een pikante verrassing. Samen met je partner of gewoon lekker alleen (want waarom zou je iets delen als je het ook voor jezelf kan houden).

Of je nou single bent, een relatie hebt of iets ertussenin, deze adventskalender is voor iedereen een feestje. En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Want wie houdt er nou niet van een dagelijks cadeautje dat je naar hogere sferen kan brengen?

Hot, hot, hot!
In de kalender zitten in het totaal 24 items verstopt. De één vibreert, de ander zal je helpen bij het geven (of ontvangen) van een erotische massage. Je krijgt acht seksspeeltjes, zes verzorgende producten, net zoveel bondage hebbedingetjes en vier spelletjes.

Already feeling hot, hot, hot? Wacht maar tot je weet wat er allemaal achter de deurtjes verstopt zit. Hoewel we niet alles willen verklappen – het moet immers spannend blijven – kunnen we wel vast vertellen dat je binnenkort de eigenaar kan zijn van een vingervibrator, dildo, cockring, chocolade bodypaint, kinky kaartspel en tepelklemmen. Alle speeltjes zijn zowel geschikt voor solo- als voor koppelgebruik.

Koopje
Nu horen we je denken: je betaalt hier vast een fortuin voor. Maar nope, helemaal niet zelfs. Als je alle cadeautjes los zou kopen, zou je dat inderdaad een rib uit je lijf ter waarde van 500 euro kosten. Maar haal je de adventskalender? Dan betaal je slechts 129 euro. Koopje voor al het genot dat je gaat beleven!

Ontdek meer