Harry Styles onthult pikant detail over 'Watermelon Sugar'

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 03:43

We kennen allemaal de tekst van het liedje ‘Watermelon Sugar’ van Harry Styles. Daarin zingt hij over ‘iets dat smaakt naar aardbeien op een zomeravond’. Allemaal leuk en aardig, maar waar heeft hij het eigenlijk over?

Het is nu twee jaar geleden dat Harry het nummer ‘Watermelon Sugar’ uitbracht. Sindsdien wordt er flink gespeculeerd over de betekenis ervan. Gaat het over drugs? Over seks? Of simpelweg over een zoete watermeloen? De voormalige One Direction-zanger heeft het antwoord na al die tijd eindelijk gegeven.

Harry stond eerder deze maand op het podium in Nashville en zei er daar het volgende over: “Dit nummer gaat over de sweetness of life”, zo klonk het in eerste instantie. Daarna iets specifieker: “Het gaat ook over het vrouwelijke orgasme, maar dat is iets anders. Dat is niet belangrijk.”

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer