Harry Styles onthult pikant detail over 'Watermelon Sugar'

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 03:43

We kennen allemaal de tekst van het liedje ‘Watermelon Sugar’ van Harry Styles. Daarin zingt hij over ‘iets dat smaakt naar aardbeien op een zomeravond’. Allemaal leuk en aardig, maar waar heeft hij het eigenlijk over?

Het is nu twee jaar geleden dat Harry het nummer ‘Watermelon Sugar’ uitbracht. Sindsdien wordt er flink gespeculeerd over de betekenis ervan. Gaat het over drugs? Over seks? Of simpelweg over een zoete watermeloen? De voormalige One Direction-zanger heeft het antwoord na al die tijd eindelijk gegeven.

Harry stond eerder deze maand op het podium in Nashville en zei er daar het volgende over: “Dit nummer gaat over de sweetness of life”, zo klonk het in eerste instantie. Daarna iets specifieker: “Het gaat ook over het vrouwelijke orgasme, maar dat is iets anders. Dat is niet belangrijk.”

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer